ShopSys, spoločnosť s 13 rokmi skúseností z tvorby e‑shopov na mieru, uviedla vlastné open source riešenie pre stavbu internetových obchodov. Platforma ShopSys Framewrok je prvé čisto české riešenie, ktoré má svojou kvalitou konkurovať veľkým systémom ako PrestaShop, WooCommerce alebo Magento.

ShopSys, spoločnosť s 13 rokmi skúseností z tvorby e‑shopov na mieru, uviedla vlastné open source riešenie pre stavbu internetových obchodov. Platforma ShopSys Framewrok je prvé čisto české riešenie, ktoré má svojou kvalitou konkurovať veľkým systémom ako PrestaShop, WooCommerce alebo Magento.

ShopSys Framework je moderný

Od roku 2003 má ShopSys na svojom konte cez 800 postavených e‑shopov rôznej veľkosti. Práve z týchto skúseností a z požiadavkov na moderné, spoľahlivé fungovanie vychádza ShopSys Framework. SF ponúka rozsiahle množstvo funkcionalít a kvalitnú infraštruktúru, ktorá zlvádne aj záťaž veľkého projektu. Pred časom dostali vybraní klienti ShopSysu beta verziu SF na testovanie. 20 z nich ýž začalo služby tohto systému používať.

Čo získa e‑shop využitím ShopSys Frameworku

E‑shopy SF ocenia z technického i logistického ohľadu. Je navrhnutý tak, aby e‑shopom umožnil plynulo reagovať na neustále sa meniace podmienky v online prostredí a uspokojoval tak požiadavky ich zákazníkov.

1. Cena

ShopSys Framework je open source platforma. Je teda zdarma.

2. Moderná technológia

Vývojári SF sa pri jeho tvorbe inšpirovali aktuálnymi technologickými trendmi. Software je postavený na modernej architektúre, ktorú využívajú špičky v obore. Jeho vysoká funkčnosť je založená na modernej architektúre, ktorú využívajú špičky v odbore. Jeho vysoká funkčnosť je založená na používaní PHP frameworku Symfony a ďalších technológiách ako sú Docker, Kubernetes, Postgres SQL, Redis, Elastic.

3. Množstvo funkconalit

Od vhodne zvolených technológií sa odráža jednoduché prispôsobovanie, ktoré umožňuje implementáciu množstva modulov, či prepojovania SF s ďalšími systémami.

4. Kvalitná technická podpora

Pre vývoj SF ShopSys disponuje špeciálnym tímom vývojárov. Technická podpora SF teda stavia na rozsiahlých skúsenostiach a kvalitným prístupom svojho supportu.

Okrem výhod, ktoré ShopSys Framework predstavuje pre e‑shopy, ponúka aj možnosti spolupráce s agentúrami, ktoré e‑shopy vyvíjajú. Agentúry ocenia kvalitu kódu, dobre pripravenú infraštruktúru softwaru, obchodnú atechnickú podporu a jednu z najvyšších provízií z komerčných licencií medzi e‑commerce platformami.

ShopSys Framework je nová platforma, ktorú si ešte nemohlo vyskúšať a zaťažiť veľké množstvo e‑shopov. Jeho aktuálne vlastnosti sú dobrým predpokladom pre to, aby ČR získala kvalitnú platformu na open source báze, ktorá zrovná krok s lídrami na trhu e‑shopových riešení.

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.