Garancia dodania do Vianoc na Heureke

V predvianočnom období si veľa zákazníkov vyberá možnosť nakúpiť online, no zároveň z takéhoto nákupu vznikajú obavy, či tovar stihne prísť do Vianoc. Heureka preto vytvorila akciu Garancia dodania do Vianoc.

V predvianočnom období si veľa zákazníkov vyberá možnosť nakúpiť online, no zároveň z takéhoto nákupu vznikajú obavy, či tovar stihne prísť do Vianoc. Heureka preto vytvorila pre všetky e‑shopy, ktoré majú certifikát Overené zákazníkmi akciu Garancia dodania do Vianoc.

Zapojiť sa môžu pomocou formulára (pre vyplnenie najneskoršieho objednania pre produkty skladom, do 3 dní a do týždňa, aby zákazníkom stihol balíček doraziť do Vianoc), ktorý uvidia v administrácii e‑shopu

Registrácia začne 1. decembra a špeciálna ikona vianočného stromčeka, ktorá znamená Garanciu dodania tovaru do Vianoc sa bude zobrazovať od 8. decembra. Od 14. decembra bude Heureka ignorovať dáta z dostupnostného XML súboru, aby neprepisovali dáta z Garancie dodania do Vianoc a 25.12. sa dostupnostný xml feed opäť začne spracovávať.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.