JustBidding #3 — Ako na Bidding na za Zboží.cz

Lukáš Horák
17. 12. 2018
1 minúta čítania
JustBidding #3 - Ako na Bidding na za Zboží.cz

Po sprievodcovi biddingom na Heureke, prichádza tretí JustBidding s návodom, ako biddovať na Zboží.cz. Aké sú základné princípy pre nastavovanie cien za preklik? Na koľko pozíciach môžete na Zboží.cz biddovať. To všetko sa dozviete v predvianočnom videu rubriky JustBidding.

Po sprievodcovi biddingom na Heureke, prichádza tretí JustBidding s návodom, ako biddovať na Zboží.cz. Aké sú základné princípy pre nastavovanie cien za preklik? Na koľkých pozíciach môžete na Zboží.cz biddovať a čo zobrazovanie na týchto pozíciách ovplyvňuje? A čo e‑shopom a agentúram odporúča špecialistaBidding Fox, Jirka Guňka? To všetko sa dozviete v predvianočnom videu rubriky JustBidding.

Audiozáznam videa si pustite na našom podcaste MergadoToGo:

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.