MergadoFest priniesol rôznorodé prednášky

Natália Saganová
3. 10. 2018
2 minúty čítania

Od MergadoFestu prešlo pár týždňov a my si môžeme povedať, že to bola úspešná akcia, na ktorej zaznelo veľa zaujímavých prednášok. Tento rok sme síce nerobili video záznam, no máme pre vás nachystaný prehľad prezentácií.

Od MergadoFestu prešlo pár týždňov a my si môžeme povedať, že to bola úspešná akcia, na ktorej zaznelo veľa zaujímavých prednášok. Tento rok sme síce nerobili video záznam, no máme pre vás nachystaný prehľad ich slidov.

Témou MergadoFestu bola expanzia do zahraničia. Tejto hlavnej téme sa venovalo niekoľko prednášok. Aby sa účastníci dozvedeli aj niečo iné z poľa e‑commerce a onlinu, mali sme pripravených niekoľko workshopov a prednášok na témy ako Google Data Studio, či ako si otestovať e‑shop.

3 hlavné prednášky sa venovali expanzii do zahraničia

MergadoFest otvoril Adam Funiok z agentúry Besteto s prednáškou 13 tipov pre zahraničnú expanziu.

13 tipů pro zahraniční expanzi from Mergado_​czJana Dzuričková z agentúry Unikum rozprávala o svojej skúsenosti s e‑shopom Footshop. 

Na cestách po Európe s pánom Mergadom from Mergado_​czAko vám môže pomôcť s expanziou samotné Mergado prezradil náš konzultant Luděk Volejník

Expanze e‑shopu do zahraničí s Mergadem from Mergado_​cz

Workshopy a malé prednášky na rôzne e‑commerce témy

Jiří GuňkaBidding Fox si pripravil prednášku o tom, ako si nastaviť prvú stratégiu a ako pokračovať.

Jak nastavit první strategii a čím pokračovat from Mergado_​czGoogle Data Studio je stále obľúbenejším nástrojom a o tom, ako ho používať, rozprával Tomáš Hanáček z agentúry Performics

Google Data Studio from Mergado_​czPred vianočnou sezónou je dôležité mať dobre nachystaná e‑shop. Ako si ho ľahko otestovať aj sám ukázal Marek ČevelíčekLiquid Design

Otestuj si to sám! Uživatelské testování e‑shopu pro každého from Mergado_​czO expandovaní do zahraničia rozprával aj Tomáš Vrtík z firmy Expandeco, ktorá pomáha e‑shopom práve pri zdolávaní zahraničných trhov. 

Expanzia — skúška ohňom,alebo prechádzka ružovou záhradou? from Mergado_​czPavel Rusinský predstavil Mergado ako platformu a ukázal, ako je možné pre Mergado programovať aplikácie. 

Mergado jako platforma from Mergado_​czŽe je Mergado šikovný pomocník každého PPCčkára, ukázal Jiří Homola z agentúry Besteto

Mergado šikovný pomocník PPC specialisty from Mergado_​czA ako vyťažiť z GLAMI maximum predstavila Veronika Ševelová z agentúry Besteto

Jak to neprojet na GLAMI from Mergado_​czV septembri ste nás mohli vidieť v Prahe, v Bratislave, i u nás v Brne. Všade sme pre vás natočili zaujímavé rozhovory. Sledujte našu Mergado TV, aby vám žiadny neunikol. A ak máte nejaké otázky, napíšte nám na našu podporu.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.