Ozveny Ecommerce Expo: videorozhovor s Hankou Horváthovou

Na Ecommerce Expo nemohla chýbať ani Heureka. A my sme samozrejme využili príležitosť a požiadali o rozhovor Hanku Horváthovú, ktorá je Shop Support Specialist pre slovenskú, i českú Heureku. Aký bol pre Heureku rok 2017 a čo chystajú nové? Dozviete sa z videa!

Na Ecommerce Expo nemohla chýbať ani Heureka. A my sme samozrejme využili príležitosť a požiadali o rozhovor Hanku Horváthovú, ktorá je Shop Support Specialist pre slovenskú, i českú Heureku. Aký bol pre Heureku rok 2017? Hanka vyzdvihuje napríklad rast e‑commerce o 18 %. A čo chystajú v Heureke nové? Tešiť sa môžeme na nový vzhľad, či nasadenie výdajných miest do produkového detailu na slovenskej Heureke. Ale viac sa už dozviete z videa!

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.