S novým Mergado modulom prepojíte e‑shopy z OpenCart

Článok bol publikovaný 11. 04. 2019
| 2 minúty čítania

Po moduloch pre platformy PrestaShop, MagentoWooCommerce (Wordpress) vítame do rodiny Mergado Marketing Packov modul pre systém OpenCart. Vaka nemu dokážete prepojiť Mergado s týmto obľúbeným e‑shopovým riešením, ktoré ponúka rozsiahle možnosti ďalšieho nastavenia. S čím vám pomôže jeho aktuálna verzia? To sa dočítate na následujúcich riadkoch.

Predstavujeme vám modul Mergado Marketing Pack pre OpenCart

Čo je OpenCart

Systém OpenCart je open-source riešenie s rozsiahlymi možnosťami pre online marketing. Ich užívateľom ponúka množstvo rozšírení o užitočné funkcionality, mnoho designových šablón a prehľadne vypracovanú dokumentáciu.

Čo vie Mergado modul pre OpenCart

Prvá verzia Mergado Marketing Packov pre OpenCart vie vygenerovať Mergado Product XML feed. Je to univerzálny dátový formát, ktorý v Mergade ľahko zameníte na feed pre ľubovoľná cenový porovnávač. Vďaka tomu dokážete vytvárať exporty pre Heureku, Zboží,.cz, Google Nákupy, GLAMI, Facebook a ďalšie inzertné kanály. Modul podporuje viac jazykov a mien. Vedľa toho vie logovať jednotlivé vykonané akcie, čo uľahčuje technickú podporu pri problémoch.

Ako si modul nainštalujete

Modul si stiahnite na tomto odkaze. Kompletný postup jeho inštalácie nájdete na tejto stránke a vo videu nižšie:

Aké funkcionality modulu chystáme ďalej

V ďalších verziách plánujeme pridať funkcie ako napr. možnosť exportu štatistického feedufeedu s kategóriami pre Mergado, podporu multistore, či spustenie postupného generovania veľkých feedov.

Čo na modul pre OpenCart hovoríte? Vaša spätná väzba nás zaujíma. Podeľte sa o vaše názory na našom diskusnom fóre.

Autor / Lukáš Horák / 11. 04. 2019

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.

Štítky: Mergado Pack

Pridať nový komentár

Obsah tohto poľa je súkromný a nebude verejne zobrazený.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.