Tak ako po minulé roky, aj tento sa Heureka pripravuje na Deň dopravy zdarma. Avšak s malou zmenou. Akcia nebude trvať jeden, ale rovno tri dni a to od 13. do 15.11. 2017. Viete ako sa do akcie môžete zapojiť?

Tak ako po minulé roky, aj tento sa Heureka pripravuje na Deň dopravy zdarma. Avšak s malou zmenou. Akcia nebude trvať jeden, ale rovno tri dni a to od 13. do 15.11. 2017. Viete ako sa do akcie môžete zapojiť?

Podmienky registrácie

Heureka je už známa svojou akciou Deň dopravy zdarma, tentokrát bude trvať od 13.11.2017 od 12:00 do 15.11.2017 23:59. Takže tri dni. Zapojiť sa môžu všetky e‑shopy, ktoré majú certifikát Overené zákazníkmiregistrácia bude spustená 1.11.2017. Povinné je ponúknuť aspoň jeden spôsob dopravy zadarmo pre doručenie zásielky domov. Nepočítajú sa tak výdajné miesta.

E‑shop musí zaistiť neúčtovanie dopravy pri všetkých objednávkach nad 15 EUR vrátane DPH, bez ohľadu na váhu produktu. Nemôžete teda ponúknuť dopravcu, ktorý nedokáže prepraviť napr. práčku. Doprava zadarmo musí platiť na území celej republiky a e‑shop si nesmie účtovať dopravu ani na svojich stránkach. Všetky podmienky musí e‑shop spĺňať už 3 hodiny pred akciou, kvôli kontrole a teda od 9:00 13.11.2017.

Po spustení registrácie nájdete v administrácii v menu na ľavej strane záložku Dni dopravy zdarma, kde potvrdíte a schválite podmienky účasti. Logo vášho e‑shopu sa začne zobrazovať na špeciálnej mikrosite, kde sa e‑shopy radia podľa času registrácie.

zdroj: Heureka.sk

Čo je cieľom a čo získate

Celá akcia má za cieľ zvýrazniť výhody nakupovania so spôsobom doručenia balíkom a zároveň v priedvianočnej sezóne pripomenúť benefity nakupovania cez internet. Nie menej dôležitým cieľom je podporiť e‑commerce. Vy naopak získate podporu počas celej akcie v podobe vylepšených podmienok od dopravcu po dobu trvania akcie. Okrem iného sa tiež bude zobrazovať špeciálna ikona pri vašom obchode pri výpise porovnania cien. Pokiaľ chcete, môžete si na svoje stránky e‑shopu pridať jeden z troch bannerov, ktoré Heureka k tejto príležitosti vytvorila. Nájdete ich v administrácii Heureky pod záložkou Deň dopravy zdarma (dostupná po spustení registrácie).

Pokiaľ máte nejasnosti ohľadom celej akcie, určite sa pozrite na najčastejšie otázky.

Pre zaujímavosť

Minulý rok sa do akcie zapojilo 438 obchodov. Spolu mali 27 273 objednávok a priemerná cena bola 69 EUR.

zdroj: heureka.sk


 

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.