Užívatelia PrestaShopu využívajú Mergado pack aj pre verziu 1.7

Lukáš Horák
16. 1. 2019
2 minúty čítania
Užívatelia PrestaShopu využívajú Mergado pack aj pre verziu 1.7

Pred časom uviedol PrestaShop svoju verziu 1.7. Oproti predchádzajúcim verziám funguje tento systém na inom jadre. To znamenalo, že s novou verziou PrestaShopu väčšina modulov prestala byť kompatibilná. Donedávna to bol aj prípad modulu Mergado marketing pack pre PrestaShop.

Pred časom uviedol PrestaShop svoju verziu 1.7. Oproti predchádzajúcim verziám funguje tento systém na inom jadre. To znamenalo, že s novou verziou PrestaShopu väčšina modulov prestala byť kompatibilná. Donedávna to bol aj prípad modulu Mergado marketing pack pre PrestaShop. S novým rokom prichádzame s podporou modulu pre PrestaShop 1.7 – e‑shopari, ktorí na ňom pracujú, tak môžu opäť využívať služieb modulu Mergado marketing pack.

Prečo používať Mergado marketing Pack pre PrestaShop

Tento modul vám z vášho PrestaShopu umožní vyexportovať dáta v XML formáte, v špecifikácii Mergado XML. Takéto dáta sa hodia pre napojenie do Mergada, kde ich môžete previesť na niekoľko sto ďalších formátov (Heureka, Zboží.cz, Glami atď.).

Koľko stojí?

Modul je zdarma.

Ako ho nastaviť?

Všetky informácie k inštalácii a nastaveniu nájdete na stránke Modul Mergado marketing pack pre PrestaShop na našom blogu.

Čo všetko vie?

Prehľad funkcií modulu pre vás máme na tejto stránke.

Aké sú výhody verzie PrestaShopu 1.7

Prechodom PrestaShopu na webový aplikačný framework PHP Symfony verziu 1.7 úplne prestavali. Medzi jej hlavné novinky patrí:

  • zrýchlené a zjednodušené rozhranie produktovej stránky
  • vylepšená back office navigácia
  • šablóny na mieru obchodu
  • nástroj pre import/​export poskytujúci zálohy dát

Na trhovisku PrestaShop Addons naviac nájdete rozsiahle množstvo modulov a tém, ktoré sú pre verziu 1.7 prispôsobené. Vďaka nim do vášho obchodu pridáte nové funkcie počas niekoľko minút.

Ak používate Mergado a obchodujete na PrestaShope, stiahnite si modul Mergado marketing pack. Vytvoríte s ním lepšie dátové XML súbory, naviac obsahuje celý balíček funkcií pre marketing, ktoré využijete pre svoj e‑shop. Stačí ich aktivovať v nastavení modulu na karte „Reklamné systémy“.

Chcete sa s nami podeliť o nápady na vylepšenie Mergado marketing packu? Potrebujete s inštaláciou alebo nastavením modulu poradiť? Navštívte naše diskusné fórum, kde budete v kontakte s našou technickou podporou, i s komunitou ďalších užívateľov PrestaShopu.

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.