Vďaka školeniu Bidding Fox Elements zvýšite výkonnsoť vašej inzercie

Lukáš Horák
25. 4. 2019
2 minúty čítania
Vďaka školeniu Bidding Fox Elements zvýšite výkonnsoť vašej inzercie

Aplikácia Bidding Fox Elements pracuje s informáciami o množstve preklikov, konverzií, priemernej cene produktov a pod. Z týchto informácií vytvára nové elementy, ktoré sú účinný prostriedok, ako vyšvihnúť vašu inzerciu na vyššie priečky.

Aplikácia Bidding Fox Elements pracuje s informáciami o množstve preklikov, konverzií, priemernej cene produktov a pod. Z týchto informácií vytvára nové elementy, ktoré sú účinný prostriedok, ako vyšvihnúť vašu inzerciu na vyššie priečky. Naučte sa možnosti Bidding Fox Elements efektívne využívať. Prihláste sa na náš bezplatný workshop.

Naučte se nastavovať Bidding Fox Elements

Informácie z workshopu ocenia e‑shopari, či konzultanti z marketingových agentúr. Podmienkou je mať aspoň jeden aktívny e‑shop v Mergade a absolvovanie workshopu Začíname s Mergadom. Výhodou pre vás bude, ak si prejdete aj školením práce s appkou Bidding Fox – to však nie je povinné.

Čo sa naučíte

  • Ako dochádza k párovaniu dát k produktom z rôznych zdrojov
  • Využitie v Mergade
  • Využitie pre ďalšie aplikácie
  • Využitie pre PPC, porovnávače atď.
  • Preceňovanie
  • Kontrola spárovanosti (podľa ceny, podľa počtu e‑shopov)
  • Kontrola prebiddovávania niekde inde
  • Ako si Bidding Fox nachystať pre pravidelnú správu tak, aby ste a pár kliknutí našli všetky potrebné informácie

Za vedenia skúseného školiteľa pochopíte fungovanie Bidding Fox Elements a ukážete si príklady jeho využitia v praxi. Nebude chýbať ani pár užitočných tipov, s ktorými vašu inzerciu dostanete na vyššiu úroveň.

Naučte sa, ako na Bidding Fox Elements – zvoľte elementy, ktoré sú pre vaše produkty vhodné a čarujte s dátami ako pravý profík. Workshop je zdarma. Prihláste sa naň na tomto odkaze.

Vyskúšajte si aplikácie:

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.