Dnes vám prinášame novú video rubriku E‑commerce tipy. Môžete sa v nej tešiť na praktické rady a skúsenosti Martina Čtvrtníčka z agentúry Besteto. Prvé video je zamerané na problematiku založenia e‑shopu, nad čím najskôr porozmýšľať a ako ho propagovať. Čím váš e‑shop bude jedinečný? Ako sa mu podarí uspieť v záplave konkurencie?

Dnes vám prinášame novú video rubriku E‑commerce tipy. Môžete sa v nej tešiť na praktické rady a skúsenosti Martina Čtvrtníčka z agentúry Besteto. Prvé video je zamerané na problematiku založenia e‑shopu, nad čím najskôr porozmýšľať a ako ho propagovať. Čím váš e‑shop bude jedinečný? Ako sa mu podarí uspieť v záplave konkurencie?

Prvým krokom je zamyslieť sa nad tým, aký produkt chcete predávať. Má silnú konkurenciu? Vzhľad e‑shopu je tiež dôležitý. Aby sa váš e‑shop dostal do povedomia, treba zvážiť, ktoré vyhľadávače tovaru sú pre vás vhodné. Okrem iných druhov inzercie, môžu e‑shopy využiť aj produktovú inzerciu. Nezabudnite si svoje výsledky merať a zákazníkom podajte čo najpresnejšie informácie o produkte. Na čo ešte nezabudnúť? Martin vám všetko prezradí vo videu!

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.