Ako využiť Feed Image Editor pre Black Friday a Cyber Monday

Natália Saganová
20. 11. 2017
2 minúty čítania

Black Friday a Cyber Monday sa nezadržateľne blížia. Niektoré e‑shopy sa túto udalosť rozhodli využiť nie len počas 24. a 27. novembra, ale aj celý týždeň. Pokiaľ sa zapájate aj vy, využiť by ste mohli aplikáciu Feed Image Editor, ktorá vám pomôže zviditeľniť vaše produkty.

Black FridayCyber Monday sa nezadržateľne blížia. Niektoré e‑shopy sa túto udalosť rozhodli využiť nie len počas 24. a 27. novembra, ale aj celý týždeň. Pokiaľ sa zapájate aj vy, využiť by ste mohli aplikáciu Feed Image Editor, ktorá vám pomôže zviditeľniť vaše produkty.

Aplikácia Feed Image Editor sa využíva na úpravu produktových obrázkov pre vyhľadávače tovaru. Pokiaľ inzerujete na Facebooku, či inom porovnávači cien, isto viete, že obrázok predáva a mal by čo najviac zaujať. Vďaka tejto aplikácii nie len že upravíte veľkosť obrázku, no môžete ho rôzne umiestňovať, rotovať ním. Pre Facebookovu produktovú reklamu môžete tiež využiť sadu pripravených šablón, alebo si vytvoriť vlastné.

Pokiaľ sa zapájate do akcie Black Friday a Cyber Monday, určite privítate už prichystané štítky. Vďaka nim upozorníte na svoj tovar a zľavy, s týmito akciami spojenými. 

Ako teda štítky využiť?

Aby ste svoju inzerciu prichystali, stačí pár krokov:

1. V Mergade urobíte výber produktov, na ktoré chcete samolepky aplikovať.

2. Prejdete do aplikácie Feed Image Editor a dáte vytvoriť šablónu.

3. Vyberiete vami vytvorený výber produktov.

4. Vyberiete formát obrázku.

5. Z výberu samolepiek vezmete prvý, ktorý je prichystaný pre Black Friday a Cyber Monday.

6. Podľa potreby vyberiete tú šablónu, ktorá sa vám najviac páči a umiestníte ju.

7. Dáte nasledujúci krok, kde uložíte názov šablóny.

8. Dáte aplikovať

Keby ste potrebovali poradiť, neváhajte sa obrátiť na našu podporu, či napísať do fóra! Pre inšpiráciu, ako sa pripraviť na akciu Black Friday a Cyber Monday, si prečítajte tento náš článok!

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.