Zapojte sa do služby FAVI EXTRA. Podporíte pozície vašich produktov v katalógu FAVI

Uvažujete, ako k online nákupu nábytku prilákať viac zákazníkov? Je pre vás dôležitá spätná väzba, aby ste zistili, aký tovar je obľúbený a kde vašu inzerciu alebo služby môžete vylepšiť? FAVI pripravilo pre e‑shopy novú funkciu na zber užívateľských recenzií na produkty i kvalitu ich služieb.

Uvažujete, ako k online nákupu nábytku prilákať viac zákazníkov? Je pre vás dôležitá spätná väzba, či je váš tovar obľúbený a kde vašu inzerciu alebo služby môžete vylepšiť? FAVI pripravilo pre e‑shopy novú funkciu na zber užívateľských recenzií na produkty i kvalitu ich služieb.

Čo je FAVI EXTRA

Služba pomôže predajcom vylepšiť zákaznícku skúsenosť a skvalitniť nákupný proces. Konkrétne recenzie tovaru sa zobrazia na detaile produktu. Na výpise produktov v kategórii nakupujúci uvidia, či produkt už dostal udelené hodnotenie.

Aké sú výhody FAVI EXTRA:

  • Vášmu e‑shopu pomôže zvýšiť konverzie a predaje.
  • Tovar zaradený v rámci FAVI EXTRA získa zvýhodnenie pri radení produktov v katalógu FAVI.
  • Na základe zákazníckych skúseností získate podklady na zlepšovanie vašich služieb.
  • FAVI bude dobre hodnotené produkty prednostne komunikovať v rámci svojho marketingu.

Ako zaviesť službu FAVI EXTRA

  1. Požiadajte o unikátny kód pre implementáciu u vášho account managera alebo na spoluprace@favi.cz.
  2. Implementujte službu jedným z troch ponúkaných spôsobov.
  3. Skontrolujte a prípadne aktualizujte obchodné podmienky.
  4. Nasaďte odznak FAVI EXTRA na svoje stránky.

Ako vám s inzerciou na FAVI pomôže Mergado?

Mergado je feed marketingový nástroj, pomocou ktorého dokážete hromadne a automatizovane nastavovať inzerciu pre rad veľkých tovarových porovnávačov, vrátane FAVI.

  • Mergado podporuje všetkých 6 FAVI formátov.
  • Pre všetky domény ponúkame Audit feedunašepkávame automaticky strom kategórií.

Zkuste Mergado na 30 dní zdarma

Zbierajte recenzie na FAVI. Čoskoro budú hrať úlohu aj v rámci hľadania a radenia produktov, ale napríklad aj v dodatočnej propagácii e‑shopov. Mergado vám pri predaji na tomto špecializovanom tovare bude všestranným pomocníkom, ktorý zrýchli a zabezpečí správnosť nastavenia inzercie.

Mohlo by vás zaujímať:

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.