Bidding Fox sprehľadnil svoju diagnostiku a pripravuje konferenciu o biddingu

Článok bol publikovaný 08. 03. 2019
| 2 minúty čítania

Mesiac čo mesiac vývojári Bidding Fox do aplikácie pridávajú nové funkcionality, ktoré zjednodušujú nastavovanie biddingových stratégií a prehľad medzi nimi. Tentokrát sa zamerali na vylepšenie podstránky Diagnostika. Chystajú tiež prvú konferenciu o biddingu v ČR.

Novinky v Bidding Fox vylepšujú podstránku Diagnostika

Prepojením Diagnostiky a Udalostí získate pravidelný prehľad o dianí vo stratégiách

Novo nasadená možnosť prepojenia podstránok Diagnostika a Udalosti vám umožňuje dostať informácie o problémoch vo vašej inzercii viac na oči. Už vám tak nikdy neutečú správy o prepadoch, či náraste preklikov, či odpárovania produktov a vy na ne dokážete včas zareagovať.

Získavajte upozornenia na výkyvy v inzercii rovno do e‑mailu

Svoj prehľad o tom, čo sa vo vašej inzercii deje, dokážete s novým releasom ešte zvýšiť. Na podstránke Diagnostika po novom nastavíte zasielanie notifikácií o neobvyklých udalostiach priamo do e‑mailu alebo do Mergada.

Zoraďte si diagnostické boxy podľa potreby

Lišiakova stránka Diagnostika poskytuje dôležité informácie pre optimalizáciu biddingu, súhrn problémov a varovania ohľadom prebiehajúcich stratégií a odporúčaní, ako tieto problémy vyriešiť.

Teraz si jednotlivé boxy môžete ľubovoľne pridávať a presúvať podľa toho, s akými informáciami pracujete najčastejšie.

Zúčastnite sa prvej konferencie o biddingu v ČR

Aj keď je bidding v slovenskom a českom e‑shoparskom prostredí skloňovaný často, nájde sa medzi marketérmi ešte mnoho z nich, ktorí jeho možnosti nevyužívajú dostatočne. S tým sa tím Bidding Fox rozhodol zamávať a pozýva vás na konferenciu PROBIDDING 2019, ktorá sa bude konať 16. 5. v brnenskom Impact Hube.

O svoje skúsenosti sa s vami podelí niekoľko marketingových odborníkov a vy tak budete môcť načerpať inšpiráciu a vrhnúť sa do biddovania s novou vervou.

Konferencia je zdarma. Registrujte sa touto cestou:

Pustite si video s prehľadom noviniek Bidding Fox

Bidding Fox Live je formát, v ktorom vývojári tejto aplikácie predstavujú aktuálne novinky. Pozrite sa na súhrn toho najnovšieho, čo sa v Bidding Fox udialo a buďte si istí, že vám nič neutieklo.

Bidding Fox už dávno nie je žiadne mláďa. Je to šikovný lišiak, ktorý vám pri biddovaní bude silným pomocníkom. Prečítajte si články, ktoré o Bidding Fox pravidelne pridávame na náš blog. Urobte si prehľad, ako moc vám táto aplikácia pomôže.

Autor / Lukáš Horák / 08. 03. 2019

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.

Štítky: Aplikácie

Pridať nový komentár

Obsah tohto poľa je súkromný a nebude verejne zobrazený.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.