GLAMI ako virtuálna obchodná galéria ponúka nie len zákazníkom, ktorý na nej nakupujú, ale aj e‑shopom, ktoré na nej inzerujú rôzny zákaznícky servis. Nedávno napríklad predstavili GLAMI piXel, o ktorom sme písali tu. Teraz prichádzajú so zľavovou akciou nazvanou GLAMI DAYS.

GLAMI ako virtuálna obchodná galéria ponúka nie len zákazníkom, ktorý na nej nakupujú, ale aj e‑shopom, ktoré na nej inzerujú rôzny zákaznícky servis. Nedávno napríklad predstavilo GLAMI piXel, o ktorom sme písali tu. Teraz prichádza so zľavovou akciou nazvanou GLAMI DAYS.

GLAMI chystá špeciálnu akciu pre online fashion, kde ponúkne zákazníkom zľavové vouchery označené ako GLAMI DAYS . Akcia sa uskutoční počas víkendu 28. — 29.10. 2017 a zapojiť sa môže každý e‑shop, ktorý má na GLAMi aktivovaný prednostný režim. Účasť je zadarmo a teda sa neplatí nič extra v rámci CPC.

zdroj: Facebook Glami.sk

Ako sa zapojiť

Pre zapojenie stačí vytvoriť ľubovoľný zľavový kupón, odporúčaný je v rozpätí 20 – 70 % tak, aby zľava bola zaujímavá pre zákazníka a aby pre vás bola zmysluplná. Pokiaľ sa chcete zapojiť, jednoducho nahráte kupón do administrácie GLAMI a použijete kód GLAMIDAYS.

Zapojenie má niekoľko výhod. GLAMI sľubuje väčšiu viditeľnosť za pomoci špeciálnej mikrosite a zmienky v rámci reklamných kampaní. Vďaka získaniu viac objednávok sa navýši aj revenue a celá akcia by mala e‑shopom priniesť nových zákazníkov, vďaka marketingovým aktivitám, ktoré bude GLAMI smerovať na širšie publikum.

Pokiaľ sa chcete do zľavovej akcie zapojiť a promovať ju aj na svojom e‑shope, kontaktujte Anastasiu Nikolaevu na e‑mailovej adrese anastasia.nikolaeva@glami.cz. Nezabudnite si skontrolovať, či technicky je možné použiť váš zľavový kupón aj na vašom e‑shope a či máte na GLAMI nastavené logo svojho e‑shopu (v záložke Logo a úvodná fotka obchodu, logo musí byť v štvorcovom tvare, min.200 × 200 px).

Mergado Tip

Vedľa slovenského, českého, poľského alebo rumunského feedu pre Glami si aktuálne môžete vytvoriť i export pre inzerciu v Maďarsku – a to je skoro za rohom, tak prečo toho pred Vianocami nevyužiť.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.