Na Heureke si automaticky dobijete kredit a predáte potraviny

Zastavenie inzercie pre nedostatočný kredit na účte je jeden z problémov, ktorému sa chcú e‑shopy na porovnávačoch vyhnúť. Heureka prišla v júni s novou funkciou, pomocou ktorej si nastavíte čiastku, ktorá sa vám po prekročení kreditu sama dobije. A to nie je všetko. Chcete na Heureke predávať potraviny? To už odteraz môžete.

Zastavenie inzercie pre nedostatočný kredit na účte je jeden z problémov, ktorému sa chcú e‑shopy na porovnávačoch vyhnúť. Heureka prišla v júni s novou funkciou, pomocou ktorej si nastavíte čiastku, ktorá sa vám po prekročení kreditu sama dobije. A to nie je všetko. Chcete na Heureke predávať potraviny? To už teraz môžete.

Automatické dobíjanie kreditu nastavíte v dvoch krokoch

  1. V administrácii najskôr zadajte fakturačné údaje, nastavte spodnú hranicu pre dobitie kreditu (napr. 7 EUR bez DPH) a nastavte čiastku, ktorá sa bude automaticky dobíjať.
  2. Pridajte si platobnú kartu, odkiaľ sa suma bude ztrhávat.

Heureka aktivovala niekoľko sekcií pre inzerciu potravín

V rámci júnových content úprav spustila jednotka medzi porovnávačmi niekoľko kategórií, v ktorých môžu predajcovia po novom inzerovať potraviny. Kategórie pokrývajú všetko od mäsa až po bylinky. Pozrite sa na špecikácie jednotlivých druhov potravín a nastavte si všetko vo feede, aby ste ich od začiatku efektívne predávali.

Heureka opäť pridala niekoľko užitočných vylepšení, ktoré vášmu e‑shopu pomôžu lepšie predávať. Okrem dobre nastaveného feedu sú pre úspešný predaj dôležité produktové obrázky. Do kondície ich automatizovane dostanete pomocou aplikácie Feed Image Editor, ktorá vám pomôže opraviť všetky chyby a vytvoriť lákavý image marketing.

Mohlo by vás zaujímať:

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.