Mergado + Bidding MeetUp predstavil poriadnu dávku noviniek

Lukáš Horák
3. 5. 2019
2 minúty čítania
Mergado + Bidding MeetUp predstavil poriadnu dávku noviniek

Na konci apríla sme v Prahe organizovali stretnutie, ktoré predstaví užitočné novinky a prepojí ľudí z e‑commerce branže. V troch vstupoch sa s nami o zaujímavosti podelili Michal Trousil, Jiří Guňka a Pavel Rusinský. Pozrite sa na záznamy ich prednášok

Na konci apríla sme v Prahe organizovali stretnutie, ktoré predstaví užitočné novinky a prepojí ľudí z e‑commerce branže. V troch vstupoch sa s nami o zaujímavosti podelili Michal Trousil, Jiří Guňka a Pavel Rusinský. Pozrite sa na záznamy ich prednášok – ich informácie v online marketingu využijete už teraz alebo veľmi skoro.

Tri prednášky

Michal Trousil – RTB nástroje

Jeden z našich obľúbených spíkrov, ktorý sa s nami o nové poznatky podelil aj na prvom Mergado + Bidding MeetUpe, ktorý sme organizovali v Prahe, bol Michal Trousil. Jeho témou boli tentokrát RTB nástroje, ktoré vedia byť užitočným marketingovými kanálmi aj kvalitnými brandovými nástrojmi. Skúšali ste niekedy využiť nástroje Criteo, či RTB House? Pustite si Michalovu prednášku.

Jiří Guňka – Biddingom to začína

Jirka Guňka z Bidding Fox vie o biddingu kadečo. Na Mergado + Bidding MeetUpe povedal, že bidding je čerešnička na torte. Aj keď sú jeho výsledky to prvé, čo klient vidí, potrebuje mať bidding dobré základy. Jirka nám ukázal, ako v Bidding Fox nastaviť prvé stratégie i upozornenia a ako pracovať s jeho Diagnostikou. Chcete sa dozvedieť, ako si s appkou Bidding Fox zjednodušíte prehľad o jednotlivých apsketoch vašich biddovacích stratégií? Pozrite sa na tento záznam.

Pavel Rusinský – Nová stránka Produkty v Mergade

Mergado + Bidding MeetUp zavŕšil náš Pavel Rusinský, ktorý za sekciu vývojového týmu hovoril o pripravovaných novinkách UI v Mergade. Tou najväčšou je nová stránka Produkty, ktorej hlavné rozdiely oproti aktuálnej verzii Pavel predstavil. Okrem toho tiež predstavil novú funkciu Makra, ktoré v Mergade na jedno kliknutie automatizuje súhrn niekoľko akcií. Vypočujte si jeho prednášku a vyskúšajte si novinky. Keď si na ne urobíte názor, prosím podeľte sa oň s nami na našom fóre.

Zaujímajú vás ďalšie video-záznamy z akcií, ktoré sme navštívili? Sledujte Mergado TV. Audiozáznamy videí si pusite na našom podcaste MergadoToGo.

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.