MERGADO Fest vás vzdelá v e‑commerce aj prepojí s odborníkmi

Článok bol publikovaný 25. 04. 2023
| 2 minúty čítania

Ako hladko prejsť na Google Analytics 4, naboostovať PPC pomocou Performance Max alebo vyťažiť z MERGADA maximum? To všetko vám prezradíme 1. júna na piatom ročníku MERGADO Festu. V brnenskom Impact Hube pre vás chystáme 21 odborných prednášok a workshopov vrátane afterparty a príležitosti na networking. Kúpte si vstupenku včas — zaistíte si miesto na všetkých prednáškach, ktoré vás zaujímajú.

Prednášky, s ktorými vyšvihnete online podnikanie

MERGADO Fest organizujeme s vášňou k e‑commerce už piatykrát. Od prvého ročníka, ktorý ešte prebehol v hudobnom klube Mersey, sme ušli dlhú cestu. Dnes o ňom radi hovoríme, že je skvelou kombináciou odbornej marketingovej konferencie a uvoľneného festivalu.

Ani tento rok tomu nebude inak. Na 4 pódiách si môžete vybrať z 21 prednáškových blokov, v ktorých sa s vami spíkri podelia o cenné skúsenosti z odborov, ako je feed manažment, PPC, SEO, cenotvorba, marketplaces, image marketing či veľmi aktuálna AI. Na podvečernej afterparty potom vstrebáte nabité informácie a lepšie spoznáte kolegov z odboru.

Tento rok pre vás tiež chystáme partnerskú zónu, v ktorej nájdete zástupcov Mall.cz, Seznam.cz a Kauflandu, ale aj našich kolegov z MERGADA. Budeme radi, keď sa zastavíte na kus reči a spýtate sa na čokoľvek, čo vás trápi či zaujíma.

Na aké témy sa môžete na tohtoročnom MERGADO Feste tešiť?

  • Úspešný predaj na online marketplace — odporúčania a prvá ukážka pre Kaufland.cz a Kaufland.sk, Simona Sumegová (Kaufland Global Marketplace)
  • Produktový feed ako základ dynamického retargetingu, Adam Kacvinský, Alex Prochyra (Managino Agency)
  • Ako vyhorieť a znovu vzplanúť, Adam Funiok (Proficio)
  • Praktické tipy: Google Analytics 4 pre e‑shopy, Daniel Duriš (Basta Digital)
  • Európska e‑commerce v roku 2023, Milan Fiala (going.international s.r.o.)

Praktické vychytávky z prostredia MERGADA

  • Ako využiť a “zneužiť” MERGADO, Jiří Drážný
  • Ako si pripraviť feed pre zahraničnú expanziu pomocou MERGADO Systému, Vladimír Trevisan (Rigoro)
  • Ako spracovať v MERGADO Editore (skoro) každý formát, Leoš Humpolík (MERGADO)
  • Prechádzame na MERGADO 2! David Janek (MERGADO)

Ďalšie prednášky, ktoré si nenechajte ujsť:

  • Od pixelov k profitu: Využitie sily AI na vylepšenie obrázkov v e‑commerce, Marek Daňko (Image Feed Editor)
  • Data driven SEO, Michal Janík (MERGADO)
  • Automatizácia cenotvorby pomocou aplikácie Pricing Fox prakticky, Vladimír Trevisan (Rigoro)
  • … a oveľa viac

Celý program nájdete na webe MERGADO Festu. Pri registrácii zaškrtnite, ktoré z prednášok chcete navštíviť. Tým si vytvoríte program úplne podľa vašich predstáv.

V cene vstupenky je možnosť vybrať si z 21 prednášok a workshopov, príležitosť na networking s rečníkmi aj kolegami z odboru, drobné občerstvenie počas celého dňa aj podvečerná afterparty v Impact Hube. Zaobstarajte si vstupenku na MERGADO Fest už teraz.

Či už patríte medzi marketingových profesionálov alebo začínajúcich nadšencov, na MERGADO Feste si rozšírite vedomosti aj okruh partnerov. A so svojou prihláškou radšej neváhajte – kapacita konferencie je obmedzená. Tešíme sa na vás 1. júna v Impact Hube!

Autor / Veronika Kusalíková / 25. 04. 2023

Copywriterka a obsahová špecialistka Veronika má pod palcom anglicky hovoriaci trh. Slová o MERGADU i novinky zo sveta e‑commerce šíri a prekladá na blogu alebo sociálnych sieťach. Keď práve neťuká do klávesnice, spoznáva rôzne časti Európy, pletie si sveter alebo hľadá poklady v bazároch.

Štítky: Zo života Mergada

Pridať nový komentár

Obsah tohto poľa je súkromný a nebude verejne zobrazený.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.