Získajte tipy na výkonnejšiu inzerciu od spíkrov z MERGADO Festu 2023

Petra Marková
29. 6. 2023
3 minúty čítania

Naučte sa, ako na kvalitnejší image marketing, bidding, prevod formátov a feed management. Svoje znalosti z praxe vám posunú e‑commerce špecialisti i nadšenci, ktorí sa o ne podelili na tohtoročnom MERGADO Feste

Naučte sa, ako na kvalitnejší image marketing, bidding, prevod formátov a feed management. Svoje znalosti z praxe vám posunú e‑commerce špecialisti i nadšenci, ktorí sa o ne podelili na tohtoročnom MERGADO Feste. Čakajú na vás informáciami nabité videozáznamy a prezentácie všetkých spíkrov.

Zabodujte na jeseň s bezchybnou inzerciou 

David Janek: Prechádzame na MERGADO 2!

Čo sa zmenilo? Ako bude prebiehať prechod na novú verziu? Aké novinky môžete očakávať? Predstavíme plány novej verzie MERGADO Editora.

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Marek Daňko (Feed Image Editor): Od pixelov k profitu: Využitie sily AI na vylepšenie obrázkov v e‑commerce

V tejto prezentácii spoločne s Feed Image Editor preskúmame potenciálne nástroje umelej inteligencie, ktoré môžu vylepšiť produktové obrázky v e‑shope, ako napríklad odstránenie pozadia, vodoznakov a vylepšenie rozlíšenia. Preberieme aj témy týkajúce sa budúcnosti obrázkov v e‑commerce spojenej s výrazným pokrokom AI nástrojov na generovanie vizuálneho obsahu. Pridajte sa k nám a zistite, ako AI zvyšuje predaj a mení zákaznícku skúsenosť vytváraním vizuálne atraktívnych produktových obrázkov.

Jiří Drážný: Ako využiť a „zneužiť Mergado“

Poďme sa pozrieť na menej časté možnosti, ako použiť MERGADO. Chcete poznať, aké povolanie dokáže MERGADO Editor zastať?

  • Mergado ako rosnička
  • Mergado ako konvertor
  • Mergado ako dizajnér
  • Mergado ako ceno tvorca
  • Mergado ako sezónny boh
  • Mergado ako štítkovač
  • Mergado ako copywriter

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Ladislav Chyba (eBRÁNA): Zo života e‑shopára

Zamerané na začínajúcich majiteľov e‑shopov. Kde všade pomáha MERGADO. Ukážky aplikácie funkcií pre Shoptet, eBRÁNA e‑shop a ďalších poskytovateľov. Marketingové minimum pre prácu s feedmi pre nováčikov v e‑commerce.

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Jiří Guňka (Bidding Fox): Vlastný biddingový automat v biddingovom automate

Vyskúšali ste už dostupné biddingové automaty na trhu, ale niečo vám vždy nevyhovovalo? To ste tu správne. Ukážeme si, ako v rozhraní Bidding Foxu vytvoriť vlastný biddingový automat, aby fungoval ako potrebujete.

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Leoš Humpolík: Ako spracovať v MERGADO Editore (skoro) každý formát

Spoločne sa pozrieme, ako funguje prevod dát medzi formátmi – tzv. prevodník. Predstavím vám, aké sú jeho výhody aj limity. A tiež sa dozviete, ako do MERGADO Editora nahrať formát, ktorý ešte nepozná. V samotnom závere sa zameriame na informácie, kam aktuálne smeruje vývoj MERGADO Editora.

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Kým sa dá jesenná časť e‑commerce sezóny do pohybu, máme pre vás niekoľko zaujímavých tipov, s ktorými zažiari inzercia vášho e‑shopu. Na našom fóre nájdete šikovné nápovedy pre lepšiu prácu so SEO, PPC, Affiliate marketing alebo aplikáciami s MERGADO Store.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.