Ako nastaviť dopravu v MERGADO Editore? Pustite si praktické video

Petra Marková
18. 7. 2023
1 minúta čítania

MERGADO je šikovný pomocník pri nastavovaní dopravy vo feede. Nezabudnite ale, že práca s dopravou sa v MERGADE 2 oproti MERGADU 1 podstatne líši. Jednotlivé dopravy totiž neberie ako elementy, ale ako balík špecifických elementov pre dopravu s ich hodnotami. 

MERGADO je šikovný pomocník pri nastavovaní dopravy vo feede. Nezabudnite ale, že práca s dopravou sa v MERGADE 2 oproti MERGADU 1 podstatne líši. Jednotlivé dopravy totiž neberie ako elementy, ale ako balík špecifických elementov pre dopravu s ich hodnotami. Všetko si bližšie vysvetlíme vo videu nižšie.

Všetko o nastavení dopravy v MERGADO 2 nájdete tu

00:00 Intro

00:15 Ako vyzerá doprava v XML feede

00:33 Ako vyzerá cesta pre zacielenie na dopravcu v MERGADO 2

01:12 Zobrazenie zoznamu dopravcov

01:26 Zobrazenie cien konkrétneho dopravcu

01:42 Zacielenie ceny konkrétneho dopravcu

02:01 Vytvorenie nového dopravcu a jeho naplnenie cenami

02:13 Zmena ceny dopravcu

02:29 Skrytie dopravcu a všetkých jeho cien

MERGADO 2 zjednodušuje správu inzercie e‑shopov, zrýchľuje mnoho pôvodných funkcionalít a pridáva nové nástroje. Zoznámte sa s ním bližšie prostredníctvom článkov a pomocníkov: 

Využite naplno potenciál práce s parametrami v MERGADO 2. Je jednoduchšie a intuitívnejšie, preto všetko nastavíte múdrejšie av podstatne kratšom čase.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.