Siedmy ročník ShopCampu chystá dvojtú dávku vzdelávania

Petra Marková
25. 8. 2020
1 minúta čítania
Siedmy ročník ShopCampu chystá dvojtú dávku vzdelávania

Tradičný septembrový ShopCamp prinesie tento rok rovno dve formy konferencie. E‑shopárom a marketérom, ktorí sa nezúčastnia akcie v Prahe, ponúkne online verziu prednášok i poradenstva. Zoznámte sa s programom ShopCampu, ktorý navštívite tento rok aj z pohodlia domova či kancelárie.

Tradičný septembrový ShopCamp prinesie tento rok e‑commerce nadšencom rovno dve formy konferencie. E‑shopárom a marketérom, ktorí sa nezúčastnia akcie v Prahe, ponúkne online verziu prednášok i poradenstva. Zoznámte sa s programom ShopCampu, ktorý navštívite tento rok aj z pohodlia domova či officu.

Nasajte know-how popredných českých odborníkov

Pražský priestor ČVUT privíta 10. septembra široké zastúpenie profesionálov. Na dvoch prednáškových stagoch a troch workshopových sálach sa dozviete novinky z oblasti online marketingu, logistiky, práva, PPC či analytiky. Kompletný harmonogram nájdete na stránke ShopCampu.

Okrem vzdelávania sa prichystajte aj na stánky známych spoločností. Špecialisti z Mergada, Bidding Foxu či Feed Image Editoru vám budú po celý deň k dispozícií na konzultácie o nastavení appiek.

Nestíhate ShopCamp naživo? Ešte stále sa môžete zadarmo prihlásiť na jeho virtuálnu verziu. Okrem toho prinesie Mergado sériu zaujímavých rozhovorov, ktoré nájdete postupne na našom MergadoTV. Sledujte aj naše sociálne siete, kde pre vás zmapujeme celý ShopCamp 2020.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.