S dynamickým retargetingom na Biano.sk dostanete tovar na top pozície

Článok bol publikovaný 01. 09. 2020
| 2 minúty čítania

Stáva sa vám, že užívatelia na e‑shope nedokončia nákup? Zvažujete, ako ich prinútiť tovar nielen prezerať, ale skutočne objednať? Ak predávate sortiment z kategórie bývanie, využite dynamický retargeting na Biano.sk. Pomocou tohto nástroja zvýšite reálny nákupný záujem zákazníkov.

Biano dynamický retargeting navýši vaše konverzie

Špecializovaný porovnávač ponúka, že implementáciou jeho retargetingového nástroja posunie tovar, ktorého nakup užívatelia nedokončili, na top pozície v danej kategórii. A to bez dodatočných nákladov na bidding. Použitím dynamického retargetingu na Biano.sk prinútite zákazníkov nakúpiť tým, že sa im cielene zobrazí reklama na tovar, ktorý už vyhľadávali. Jeho pomocou uvidia, že hľadané produkty sú v katalógu Biana úspešné a e‑shop je pre ich nákup odporúčaný.

Potrebujete mať naimplementovaný Biano pixel

Aby ste mohli využívať dynamický retargeting na Biane, musíte mať aktívnu službu Biano pixel.

Všetky informácie ohľadne jej zapnutia a používania sme pre vás spísali v tomto článku:

Vychytajte vašu inzerciu po všetkých stránkach. Práve teraz a v dostatočnom predstihu pred Vianocami je na to ten najsprávnejší čas. Mnoho užitočných poznatkov načerpáte zadarmo na našich školeniach. Tie najbližšie vám pomôžu ovládnuť image marketingbidding. Prihláste sa na ne včas a zaistite si svoje miesto.

Mohlo by vás zaujímať:

Autor / Lukáš Horák / 01. 09. 2020

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.

Pridať nový komentár

Obsah tohto poľa je súkromný a nebude verejne zobrazený.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.