Inzerovať módu na špecializovanom porovnávači GLAMI je dnes už prakticky nutnosť. Ešte nevyužívate jeho možnosti? MERGADO Editor vám pomôže pripraviť produktové dáta a v spolupráci s GLAMI ešte ponúka vocher na zľavu.

Inzerovať módu na špecializovanom porovnávači GLAMI je dnes už prakticky nutnosť. Ešte nevyužívate jeho možnosti? MERGADO Editor vám pomôže pripraviť produktové dáta a v spolupráci s GLAMI ešte ponúka vocher na zľavu.

Využite špeciálny kód

Rozhodli ste sa zaregistrovať na GLAMI? Potom určite využite špeciálny kód “mergado”, s ktorým pri prvom prihlásení získate bonus 50 % z dobitej čiastky až do výšky 80 €.

Ako uplatniť voucher

  1. Zaregistrujte svůj obchod na GLAMI.
  2. Zadejte:
    1. základní informace o e‑shopu
    2. informace o osobě, která bude spravovat tento účet
    3. informace o cenách dopravy
  3. Aktivace slevového kódu probíhá tak, že: 
    1. kontaktujete podporu GLAMI
    2. nebo ho přidáte za název svého e‑shopu (např.: mujeshop.cz-mergado)
      1. zaměstnanci vyhledávače název e‑shopu následně upraví do adekvátní podoby sami

Naučte sa, ako sa pomocou MERGADO Editora ľahko zbaviť nedostatkov v produktovom feede pre GLAMI. Prečítajte si prehľadného sprievodcu 6 najčastejších chýb v GLAMI feede a ako ich odstrániť.

Vyskúšajte Audit feedu zadarmo
  • zlepšite kondíciu vášho feedu a získajte odporúčania na jeho opravu
  • rýchla a bezplatná technická analýza

GLAMI uľahčuje predaj módy a doplnkov

Ak sa zameriavate na predaj módy a doplnkov, môžete využiť platenú aj neplatenú verziu inzercie. Na GLAMI platíte vo chvíli, keď sa z neho niekto preklikne na váš e‑shop. Cena za preklik sa líši podľa toho, v akej kategórii predávate, a podľa zariadenia, z ktorého sa zákazníci na váš e‑shop prekliknú. Pre neplatenú verziu musíte mať na vašom e‑shope nainštalovaný GLAMI pixel.

V akých krajinách dokážete na GLAMI inzerovať

Porovnávač pôsobí okrem Slovenska v ďalších 16 európskych štátoch a v Brazílii. Okrem toho ponúka možnosť inzercie na porovnávači udržateľnej módy GLAMI.eco.

S MERGADOM nastavíte inzerciu pre GLAMI sami

Zvažujete rozšíriť množstvo inzertných kanálov na domácom trhu či expanziu do zahraničia? S MERGADOM využijete formáty pre inzerčné kanály, ktoré už používate, a prevediete ich na tie, ktoré aktuálne potrebujete. V MERGADE zvládnete inzerciu e‑shopu spravovať sami – zrýchlite tým každodenné marketingové úkony a ušetríte náklady za prácu programátorov.

Mergado na 30 dní zadarmo
  • feed si upravíte sami a ušetríte náklady za prácu programátora
  • plný prístup ku všetkým funkciám už v skúšobnej verzii

MERGADO Editor je zdatným pomocníkom stoviek e‑shopárov a marketérov, ktorí na GLAMI úspešne obchodujú. Pridajte sa medzi nich tým, že si osvojíte funkcie MERGADA. Zadarmo vás prevedieme jeho používaním na jesenných termínoch webinárov – prihláste sa na tie, ktoré vás najviac zaujímajú.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.