Presaďte svoje tipy na vylepšenie MERGADA. Odteraz nám môžete hovoriť do práce v rámci Research Group

Lukáš Horák
29. 8. 2023
2 minúty čítania

Už sa vám pri práci s nástrojmi MERGADO Systems stalo, že ste si povedali: “Toto by stálo za vylepšenie a ja viem, ako na to” Potom ste ideálnym kandidátom na parťáka do MERGADO Research Group. V tejto skupine sa zameriame na váš užitočný feedback, ale získate toho ešte viac.

Už sa vám pri práci s nástrojmi MERGADO Systems stalo, že ste si povedali: “Toto by stálo za vylepšenie a ja viem, ako na to” Potom ste ideálnym kandidátom na parťáka do MERGADO Research Group. V tejto skupine sa zameriame na váš užitočný feedback, ale získate toho ešte viac. So všetkým vás počas minútky zoznámime nižšie v článku.

Pomôžte nám ovplyvniť budúcnosť MERGADA

Rozhodli sme sa vytvoriť oficiálnu skupinu, v ktorej sa budeme spoločne zaoberať myšlienkami na vylepšenie funkcií a produktov nášho nástroja. Pre členov Research Group sme pripravili niekoľko výhod navyše.

Čo získate, keď sa stanete súčasťou MERGADO Research Group:

  • Špeciálne darčekové poukazy po každých dvoch výskumných rozhovoroch.
  • Niektoré nové features s predstihom, ktoré si pred spustením môžete poriadne otestovať.
  • Čerstvé informácie o mnohých novinkách priamo na e‑mail.
  • Priamy kontakt na našich vývojárov.
  • Ďalšia super možnosť, ako sa klientom pochváliť svojou odbornosťou.

Ako bude vyzerať naša spolupráca

  1. Po registrácii do MERGADO Research Group vám položíme niekoľko otázok.
  2. Na základe vašich odpovedí zaistíme, aby ste dostali pozvánku iba na výskumy, ktoré sú pre vás relevantné. K výskumu vás pozveme e‑mailom a uvedieme všetky podrobnosti, aby ste sa mohli rozhodnúť, či sa ho chcete zúčastniť.
  3. Celá práca je dobrovoľná – vždy môžete povedať nie alebo sa odhlásiť. Spolupráca bude prebiehať prostredníctvom komunikácie s výskumníkom.
  4. Buď na videohovore alebo osobne v našich kanceláriách. Budete zdieľať svoju obrazovku, na ktorej nám predvediete, ako používate a chceli by ste používať naše produkty.
  5. Budeme tiež pracovať s prototypmi, testovať nové features aj ďalšie veci. Raz za čas vyplníte krátky dotazník.

 

Staňte sa súčasťou MERGADO Research Group. Nehľadáme iba ľudí, ktorí milujú MERGADO alebo rozumejú našim produktov. Zaujíma nás spolupráca s každým užívateľom. Akonáhle nájdeme projekt, s ktorým môžete pomôcť, oslovíme vás. Pre akékoľvek otázky neváhajte napísať na research@mergado.com.

Mohlo by vás zaujímať:

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.