MergadoFest 20 prinesie aktuálne trendy v e‑commerce

Petra Marková
30. 7. 2020
3 minúty čítania
MergadoFest 20 prinesie aktuálne trendy v e-commerce

Konferencia MergadoFest ponúkne už po štvrtýkrát veľkú porciu noviniek a trendov v e‑commerce. Coworkingový priestor Mo-cha v Brne privíta 17. septembra spíkrov z českej a slovenskej scény online marketingu. Ako bude vyzerať tohtoročná akcia?

Konferencia MergadoFest ponúkne už po štvrtýkrát veľkú porciu noviniek a trendov v e‑commerce. Coworkingový priestor Mo-cha v Brne privíta 17. septembra spíkrov z českej a slovenskej scény online marketingu. Ako bude vyzerať tohtoročná akcia?

Čo všetko ponúkne MergadoFest 2020

Štvrtý ročník MergadoFestu s témou Expanzia a automatizácia naštartuje náš kapitán Michal Janík pohľadom na minulý rok v Mergade. Následne sa na piatich pódiách rozbehne maratón prednášok a workshopov. Medzi nimi si dáme obed a nebude chýbať možnosť sa navzájom spoznať a pobaviť. A na záver sa presunieme do mesta na pivo.

Vstup na celú konferenciu je zadarmo. Kapacity prednášok sú obmedzené, preto sa na ne musíte včas prihlásiť. Registráciu spúšťame 5. augusta, tak buďte v strehu a postrážte si svoje miesto. Sledujte aj facebookovú udalosťsociálne siete, kde pridávame aktuálne informácie. V prípade mimoriadnych bezpečnostných opatrení alebo po našom posúdení situácie vás budeme informovať o náhradnom termíne.

Nahliadnite na prierez programu

PRObidding 2020 síce stopla karanténa, ale o jeho prednášky fanúšikovia biddingu neprídu. Rovnomenný stage ponúkne doobeda prednášku Vláďu TrevisanaBesteta na tému Ako začať s cenotvorbou na svojom e‑shope a popoludní pokračuje jeho praktickým workshopom. Jana Dzuričková z agentúry Unikum zase prezradí, aké je miesto Google CSS pri biddingu na známych porovnávačoch.

Ak vás zaujíma expanzia do zahraničia, nepremeškajte dianie na Office Stagi, kde sa dozviete tipy na Poľsko, Balkán či Maďarsko od našich špecialistov na zahraničie. Milan Fiala, ktorý zastupuje agentúru eVisions, porozpráva všetko o prerazení e‑shopu na silný nemecký trh. Nebudú chýbať rady ako na bezchybný feed a prácu s regulármi, ktoré na svojom workshope ukážu Dita Středová a Eliška BielkováeBrány.

Atraktívne prostredie mo-cha coworkingu bude hostiť na najväčšom pódiu Mergado stage aj Honzu KotkaHeureky, ktorý predstaví Budúcnosť Heureka Group. Aktuálnu tému Viac tržieb z affiliate vďaka úprave XML feedov rozvinie Martin Čtvrtníček z Ordelogy. V poobednej prednáške predvedie Adam Funiok z agentúry Proficio praktický Checklist k zahraničnej expanzii.

Akvárko Stage bude účastníkom dávkovať po celý deň novinky zo sveta pricingu a biddingu v réžii Dominiky Postavovej z Pricing Foxu a Jirku Guňky z Bidding Foxu.

Na program bohatý Knihovna Stage začne ráno workshopom Mareka DaňkaFeed Image Editoru, ktorý rozvinie tému image marketingu a častých chýb v produktových obrázkoch. Po obede sa môžete tešiť na prednášku od Adama CagaluptagroupAnalytike a optimalizácii inzercie na vyhľadávačoch tovaru ako sú GLAMI, Favi či Biano. Osvedčeným spíkrom je náš Luděk Volejník, ktorý ukáže ako upraviť feed od dodávateľa pre import do platformy Shoptet. A za agentúru ui42 Digital vystúpi Martin Ondrišák, ktorí vám po poobednej káve porozpráva o Success aj fails v biddingu.


Nazrite aj do zákulisia minuloročného MeragdoFestu a nalaďte sa na jeho ďalší ročník. Kompletný program konferencie a aktualizované informácie vám prinášame na webe MergadoFestu. Tešíme sa na vás v septembri.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.