Ozveny Reshoperu 19: Rozhovor S Honzom Krieglom, Heureka

Lukáš Horák
7. 2. 2019
1 minúta čítania
Ozveny Reshoperu 19: Rozhovor S Honzom Krieglom, Heureka

Na veľtrhu Reshoper sme natočili niekoľko rozhovorov s odborníkmi na ecommerce. Prvé interview, o ktoré sa s vami podelíme, je s Custom Support Directorom Heureky, Honzom Krieglom. Vo veľtržnom ruchu sme sa rozprávali o tom, ako Heureka hodnotí minulý rok a čo chystá na tento.

Na veľtrhu Reshoper sme natočili niekoľko rozhovorov s odborníkmi na ecommerce. Prvé interview, o ktoré sa s vami podelíme, je s Custom Support Directorom Heureky, Honzom Krieglom. Vo veľtržnom ruchu sme sa rozprávali o tom, ako Heureka hodnotí minulý rok a čo chystá na tento. Zaujíma vás, aké novinky v roku 2019 prinesie najväčší slovenský porovnávač cien? Pustite si video z improvizovaného štúdia našej Mergado TV.

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.