Power User Workshop priniesol zaujímavé tipy

Článok bol publikovaný 23. 05. 2018
| 2 minúty čítania

Minulý štvrtok sa v Nekavárne odohral historicky druhý Power User Workshop. Pozvali sme si k nám certifikovaných špecialistov, ktorí používajú rôzne fígle v optimalizácii inzercie za pomoci Mergada. Aké tipy nám predstavili?

V Mergade nás zaujíma, ako môžeme vylepšiť naše funkcie a o to viac nás zaujíma, ako nás používajú agentúry a e‑shopy. Preto sme zorganizovali Power User Workshop, kde nám účastníci predstavili vychytávky, ktoré používajú či už v Mergade, alebo priamo na vyhľadávačoch tovaru.

Mergadove tipy

Celý workshop odštartoval náš konzultant Luděk, ktorý predstavil novinky z Mergada: klávesové skratky, nový design, či custom formát. Ako si namapovať vstupné elementy v custom formáte a pracovať s nimi ďalej, sa dozviete z tohto videa.

Lišiacke novinky

Bidding Fox sa vylepšuje každým dňom. Najnovšie pribudli napríklad reporty, ktoré vám pomôžu vyhodnotiť vaše nastavenia a poradia, ako ich upraviť ďalej. Čo v Bidding Fox po novom nájdete, vám predstaví Jirka vo videu.

Vychytávky z vyhľadávačov

Ak ste si niekedy v minulosti nastavovali ceny za preklik v jednotlivých kategóriách na Zboží.cz cez CSV súbory, je možné, že sú stále v administrácii uložené. A to vám môže spôsobiť zbytočné preklikanie kreditu. Ak nemáte cenu nastavenú vo feede, Zboží vezme ceny uložené v administrácii na jednotlivé kategórie.

Inzerujete na Biano? Možno budete prekvapení, aký tovar sa tu dá inzerovať. Tento špecializovaný vyhľadávač tovaru je síce zameraný na nábytok a doplnky, ale nájdete tu napríklad aj substráty na pestovanie rastlín. Inzercia aj takéhoto tovaru sa tu oplatí.

Ak vaši klienti predávajú oblečenie alebo nábytok, nemali by chýbať na vyhľadávači Shopalike.sk. Inzerovať tu môžete ale aj hodinky, šperky, či hračky.

Nedávno sme písali o tom, že Heureka ruší HeurekaPoint. Dajte si pozor, aby ste túto informáciu zmazali vo feedu e‑shopu. Ak v ňom stále máte HeurekaPoint uvedený, Heureka vám tento feed nevezme.

Autor / Natália Saganová / 23. 05. 2018

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.

Pridať nový komentár

Obsah tohto poľa je súkromný a nebude verejne zobrazený.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.