Septembrové akcie, kde nesmiete chýbať

Leto sa blíži ku koncu a my sa naplno pripravujeme na všetky septembrové akcie. Jedna je dokonca z našej dielne. Viete, kde sa s nami môžete vidieť?

Leto sa blíži ku koncu a my sa naplno pripravujeme na všetky septembrové akcie. Jedna je dokonca z našej dielne. Viete, kde sa s nami môžete vidieť?

ShopCamp v Prahe

Už tradične sa v septembri v Prahe koná konferencia ShopCamp. A Mergado na nej nesmie chýbať. Nájdete nás na našom stánku, kde vám budeme k dispozícii na konzultáciu, či len priateľský pokec.

Účastníci konferencie sa môžu tešiť na dve prednáškové sály a množstvo workshopov. Dva z nich si pripravili aj náš konzultant Luděk a šéf vývoja Pavel. Ak vás zaujíma bidding, určite sa prihláste na workshop od Jirky z Bidding Fox. Na všetky workshopy sa prihlásite tu.

Heureka Roadshow na Slovensku

Agentúra ui42 organizuje 18. septembra v Bratislave workshop MasterGate Academy, ktorý patrí pod projekt MasterGate. Akcie sa zúčastní aj Heureka zo svojou Heureka Roadshow. Náš konzultant Luděk bude na akcii prednášať o expanzii do zahraničia za pomoci Mergada. Program zakončí panelová diskusia, v ktorej sa stretnú dva biddovacie nástroje. Za Bidding Fox bude diskutovať Jirka Guňka a za Magic Script Tomáš Brunovský.

MergadoFest z našej dielne

My pre vás pripravujeme druhý ročník MergadoFestu, ktorý sa uskutoční 20. septembra v Brne. Hlavnou témou je expanzia do zahraničia, no v programe nájdete aj workshopy o biddingu, Google Data Studio, či sa dozviete ako si užívateľsky otestovať svoj e‑shop.

September bude naozaj bohatý na akcie. Dúfame, že sa na niektorej z nich s vami uvidíme. Do vtedy – ak by ste potrebovali s niečim poradiť, či sa nás na niečo opýtať napíšte nám na podporu, či do fóra.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.