Spoznajte Biano Button. Funkcia zobrazenia podobných produktov vám zvýši predaj

Premýšľate, ako v segmente nábytku a dekorácií prilákať viac zákazníkov? Biano pre vás pripravilo novú funkciu Biano Button. Funguje na princípe similarity — teda zobrazenia podobných produktov. Poďme si túto novinku predstaviť bližšie.

Premýšľate, ako v segmente nábytku a dekorácií prilákať viac zákazníkov? Biano pre vás pripravilo novú funkciu Biano Button. Funguje na princípe similarity — teda zobrazenia podobných produktov. Poďme si túto novinku predstaviť bližšie.

Pomocou Biana Button zvýšite výkon e‑shopu

Novú funkciu môžete využiť, ak je váš obchod aktívny na Biane a používa nástroj Biano Pixel. Tovar sa zobrazí v detaile produktu vášho e‑shopu a jeho implementácia je úplne bezplatná. Ponúkaním podobných produktov vylepšíte nákupnú skúsenosť zákazníkov a zvýšite svoje predaja.

Čo vám používanie Biano Button prinesie:

  • zobrazenie podobného tovaru zvyšuje pravdepodobnosť, že zákazník nájde to, čo hľadá, a dokončí nákup
  • vďaka ukážke podobných produktov strávi zákazník na webe viac času
  • váš e‑shop získa väčšiu dôveryhodnosť a zvýši tým svoj výkon
  • vylepšíte celkovú nákupnú skúsenosť zákazníkov, ktorá dlhodobo povedie k zvýšeniu predaja

Ako funguje Biano Button 

  • Akonáhle funkciu implementujete, v detaile produktu sa zobrazí tlačidlo “Podobné produkty”. Jeho vzhľad si môžete prispôsobiť.
  • Keď návštevník webu na tlačidlo klikne, otvorí sa mu pop-up okno s výberom podobného tovaru k východiskovému produktu.
  • Všetky zobrazené podobné produkty budú pochádzať len z vášho e‑shopu. Po kliknutí na ne sa zákazník dostane na detail každého z nich.
  • Potrebujete viac informácií? So všetkými otázkami sa obráťte na: shop@biano.sk

Mergado vám pomôže s inzerciou na Biano

Mergado je feed marketingový nástroj, pomocou ktorého dokážete hromadne a automatizovane nastavovať inzerciu pre radu veľkých tovarových porovnávačov, vrátane Biana. Podporuje jeho slovenský formát aj všetky zahraničné verzie.

Prináša to zásadnú výhodu pre expanziu na ďalšie trhy. S Mergadom využijete formáty pre porovnávače tovaru, ktorý už používate, a prevediete ich na tie, ktoré aktuálne potrebujete. Inzerciu e‑shopu s ním zvládnete spravovať sami. Zrýchlite tým každodenné marketingové úkony a ušetríte náklady za prácu programátorov.

Pandemické obdobie vytvára vyššie nároky na konkurencieschopnosť e‑shopov. Neváhajte s implementáciou noviniek na porovnávačoch. Získate tým výhodu pri získavaní zákazníkov a ďalší spôsob, ako zlepšiť výkon e‑shopu.

Mohlo by vás zaujímať:

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.