Upozornite na Favi na český výrobok

Článok bol publikovaný 28. 03. 2018
| 2 minúty čítania

Špecializovaný vyhľadávač tovaru Favi, pôsobí nie len na Slovensku, ale aj v Česku, Rumunsku a v Poľsku. Ak obchodujete s nábytkom a dekoráciami do bytu i záhrady, určite je pre vás vhodným miestom. Pre dva milióny návštev mesačne sa to už oplatí, čo myslíte?

Inšpiráciu nájdete na Favi

Favi nie je len miestom, kde môžete hľadať a porovnávať produkty zo segmentu nábytku, kúpeľní, kuchyní, či sanity, ale je najmä miestom, kde nájdete inšpiráciu. Svoj obchod jednoducho pridáte tu. Viac o tom, ako na Favi, sa dočítate na našom blogu.

Dnes má české Favi dva milióny návštev mesačne. Nájdete tu cez 500 obchodov a skoro 1 milión produktov. Na Slovensku má cez 200 obchodov a stále rastie. Pre svojich slovenských a českých užívateľov vytvorili aj aplikáciu , pre Android i Apple.

Upozornite na domáci výrobok

Aby ste svoj produkt zviditeľnili čo najviac, je potrebné uvádzať pri produkte jeho parametre. Český výrobcovia sa môžu tešiť na novinku – zavedenie filtru na české výrobky. Pri týchto produktoch bude Favi zobrazovať českú vlajku. Zatiaľ funguje filtrovanie pomocou zadania slova „české“ do vyhľadávacieho poľa. E‑shopy so slovenskými výrobkami sa môžu tešiť na túto zmenu už čoskoro.

Informáciu o českom výrobku dodáte Favi v Mergade jednouchou úpravou parametru:

  1. Vytvorte si výber, či výbery, v ktorých budú české výrobky (tip na pravidlo výber výčtom)
  2. Pridáte si parameter Špecifikácie na stránke Elementy (PARAM|Špecifikácie)
  3. Vytvoríte si nové pravidlo typu Prepísať, ktorým element naplníte hodnotou “český výrobok” a pravidlo aplikujete na výber z bodu 1. s českými výrobkami
  4. Pregenerujete dáta

<PARAM>
<PARAM_NAME>Specifikace</PARAM_NAME>
<VAL>český výrobek</VAL>
</PARAM>

Autor / Natália Saganová / 28. 03. 2018

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.

Pridať nový komentár

Obsah tohto poľa je súkromný a nebude verejne zobrazený.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.