Dnešné video je rozdelené na dve časti. V prvom vám s Luďkom predstavíme pár noviniek. V druhej časti nám konzultant Jirka Homola z agentúry Besteto prezradí, ako pri svojej práci na Google nákupoch využíva Mergado. Aké sú jeho vychytávky? Dozviete sa z videa.

Naše dnešné video je rozdelené na dve časti. V prvej vám s Luďkom predstavíme pár noviniek. Sledujete radi naše videá? Aby ste mali všetky pohodlne na jednom mieste, vytvorili sme novú záložku na našom webe – Mergado TV. Okrem toho pre vás chystáme aj jeden špeciálny event.

V druhej časti nám konzultant Jirka Homola z agentúry Besteto prezradí, ako pri svojej práci na Google nákupoch využíva Mergado. Aké sú jeho vychytávky? Dozviete sa z videa.

Zvukový záznam rozhovoru si môžete pustiť na našom podcastu Mergado To Go:

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.