Využívajte výhody funkcie Árukereső Trusted Shop na WooCommerce a PrestaShop

Článok bol publikovaný 04. 03. 2021
| 3 minúty čítania

Predávate cez WooCommerce či PrestaShop na najväčšom maďarskom porovnávači Árukereső? Zapojte sa tu do programu zberu zákazníckych recenzií. Získate tým lepší prehľad o tom, ako skvalitniť vašu inzerciu. Ak používate Mergado Pack, funkciu Trusted Shop ľahko aktivujete.

Dostaňte svoj tovar pred oči maďarských zákazníkov

Funkcia Trusted Shop (Kiemelt ajánlatok) vám na Árukereső umožní zbierať zákaznícke recenzie. Toto ocenenie zviditeľní vašu ponuku a môže váš e‑shop dostať medzi odporúčané obchody. Po aktivácii funkcie v module Mergado Pack bude váš e‑shop posielať informácie o objednávkach do porovnávača, ktorý na základe týchto informácií rozošle dotazníky spokojnosti.

Váš zákazník samozrejme môže účasť odmietnuť. Modul pridá do posledného kroku objednávky súhlas formou opt-out. Zákazník teda musí zaškrtnúť, či súhlasí so zaslaním dotazníka.

Vďaka Mergado Packu na svojich stránkach dokážete aktivovať widget Trusted Shop (podobné ako Overené zákazníkmi) a upraviť jeho pozíciu a správanie.

Widget začne fungovať až po splnení podmienok:

  • Verzia so “zeleným rámčekom” – počas 60 dní musíte získať aspoň 10 recenzií, ktorých hodnotenie neklesne pod 4.2.
  • Verzia so “zeleným pozadím” – počas 60 dní musíte získať aspoň 60 recenzií, ktorých hodnotenie neklesne pod 4.6.

Ako implementovať funkciu Árukereső Trusted Shop

UPOZORNENIE: Celé prostredie administrácie je len v maďarčine. Pre preklad do angličtiny používame prekladač stránok od Googlu. Preto môžu byť niektoré preklady ľahko nepresné.

  • Aby ste Trusted Shop aktivovali, musíte mať najprv účet na Árukereső. Aktivujete ho v záložke Trusted Shop -> Settings.

  • Po aktivácii sa v administrácii v rozbaľovacej záložke Technical assistance objaví váš WebAPI kľúč.

  • Ak nemáte modul Mergado Packu, nainštalujte si ho:

  • V administrácii modulu prejdite do záložky Reklamné systémy -> Árukereső. Aktivujte funkciu a upravte text súhlasu zobrazeného v objednávkovom procese. Text súhlasu môžete upraviť pre každý aktívny jazyk v e‑shope.

  • Zvážte možnosť aktivácie funkcie plávajúceho widgetu, prípadne upravte jeho pozíciu a správanie.

  • Otestujte, či je funkcia správne implementovaná a funguje. Ak urobíte testovaciu objednávku na e‑mail, ktorý ste uviedli pri registrácii, v rovnakej záložke, kde je aj váš WebAPI kľúč sa zobrazí zoznam prijatých testovacích objednávok.

  • V administrácii Árukereső v záložke Settings -> Change the time to send feedback letters môžete zmeniť počet dní od objednávky do zaslania emailu zákazníkovi.

  • Okrem plávajúceho widgetu môžete kamkoľvek na web umiestniť aj jednoduchší odznak. Kódy pre vloženie nájdete v záložke Posting reviews -> Badge.

  • Árukereső rozosiela e‑maily menom vašej emailovej adresy použitej pri registrácii. Pre správne zasielanie emailov je na vašej doméne vhodne nastaviť Sender Policy Framework (SPF), pretože niektoré e‑mailové servery môžu overovať pôvod odosielateľa a vaše žiadosti o recenziu by mohli skončiť v spame.

    Árukereső odporúča pridať do DNS vašej domény TXT záznam SPF pre ich server ‘_spf‑c.arukereso.hu’.

    Ak z nejakého dôvodu nemôžete upraviť DNS záznamy SPF, Árukereső o tejto skutočnosti odporúča informovať na e‑mail info@arukereso.hu. Odosielanie e‑mailov s dotazníkmi potom prevezme adresa megbizhatobolt@arukereso.hu.

odkaz na pack.mergado.cz

Pochopte výhody Mergado Packu

Stále sa nemôžete rozhodnúť, či Mergado Pack využívať? Pustite si toto krátke video:

Neváhajte s inzerciou na Árukereső. V Maďarsku je síce prísnejšie podnikateľské prostredie ako je napr. na Slovensku či v ČR, ale využíva ho stále viac a viac zahraničných e‑shopov. S Mergadom zvládnete inzerciu nastavovať sami. A Mergado Pack vaše obchody na e‑shopových platformách ľahko prepojí s dôležitými porovnávačmi tovaru.

Mohlo by vás zaujímať:

Autor / Lukáš Horák / 04. 03. 2021

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.

Štítky: Mergado Pack

Pridať nový komentár

Obsah tohto poľa je súkromný a nebude verejne zobrazený.
By submitting a comment, you agree to the processing of personal data.