Možno sa vám zdá, že takýto článok tu už tento mesiac bol. Áno, už sme raz predstavovali vylepšenia za mesiac január, ale v Mergade nezaháľame a prinášame pár ďalších noviniek.

Možno sa vám zdá, že takýto článok tu už tento mesiac bol. Áno, už sme raz predstavovali vylepšenia za mesiac január, ale v Mergade nezaháľame a prinášame pár ďalších noviniek.

Našepkávač a notifikácie

Určite viete, že v Mergade nájdete našepkávanie kategórií, napríklad pre HeurekuZboží.cz. Často ste sa na nás obracali s požiadavkou pridať našepkávač aj pre Glami, zatiaľ je však len pre českú verziu.  

Trochu sme sa pohrali aj s notifikáciamivypli sme tú o stiahnutí feedu neznámym user-agentom.

Pre užívateľov pribudla možnosť nastaviť si notifikáciu z aplikácií. Môžete si vybrať, či sa zobrazí len v Mergade, alebo príde aj na e‑mail.

Nové formáty

Do Mergada sme pridali 5 nových formátov. Dva sú zahraničné a 3 slovenské:

  • Designforumshop.com je zameraný na oblečenie, šperky, či bývanie a bytový design. Vyhľadávač má niekoľko jazykových mutácií. Napríklad slovenskú, českú alebo aj anglickú, nemeckú, či francúzsku. Pre zákazníkov, ktorí hľadajú inšpiráciu, je nachystaný blog s tématickými článkami o móde a designe.
  • Compari.ro je rumunský porovnávač tovaru. Nájdete na ňom najmä elektroniku nie len do domácnosti. Zároveň tu môžete inzerovať športové oblečenie a pomôcky na šport a dosť kontrastne aj pánske obleky. Škála tovaru je naozaj rôznorodá.
  • Evilia.sk je vyhľadávačom, kde môžete inzerovať nábytok a tovar spojený s bytovým designom. Pre užívateľov je užitočná aj sekcia Inšpirácia, kde nájdu články s designovými tipmi.
  • Mojinterier.sk, ako vyplýva z názvu, sa venuje tovaru pre zariadenie domácnosti, či kancelárií. Inzerovať môžete aj vybavenie pre záhradu, osvetlenie a kúpeľňu.
  • Mojoutfit.sk má tiež jasné zameranie. Inzeruje sa tu oblečenie, kabelky, topánky. Pre zákazníkov je nachystaný blog o trendoch.   

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.