Koľko sme tento rok na supporte vyriešili vašich dotazov, napísali blogových článkov či preškolili e‑commerce špecialistov? Nahliadnite s nami na detaily tohto roka a prečítajte si o všetkých zaujímavostiach, ktoré sa v MERGADE udiali. 

MERGADO Wrapped 2023 je tu! Koľko sme tento rok na supporte vyriešili vašich dotazov, napísali blogových článkov či preškolili e‑commerce špecialistov? Nahliadnite s nami na detaily tohto roka a prečítajte si o všetkých zaujímavostiach, ktoré sa v MERGADE udiali. 

Nová aplikácia, množstvo žiadaných funkcií aj pokorených rekordov

  • Hneď v úvode roka ste si mohli vyskúšať novú aplikáciu Clicking Goat. Odvtedy pomáha PPCčkárom s lepšou inzerciou na Skliku, ponúka taktiež prepojenie s OpenAI a najnovšie aj s produktovou databázou Icecat.
  • Okrem aplikácií sa naši vývojári dôsledne starali o MERGADO Editor. Vydali 20 releasov, aby bolo MERGADO presne také, aké ho potrebujete. Pýšiť sa tak môžeme zjednodušeným registračným formulárom, rozšíreným plánovačom pregenerovania s 3 časovými slotmi či novým pravidlom Odstrániť parametre.
  • Tickety, tickety, tickety. Koľko ich tento rok od vás prišlo? Naši odborníci zo supportu vám v priebehu celého roka pomohli vyriešiť 7 569 problémov! To vychádza na skoro 21 ticketov denne. A to nepočítame otázky po telefóne.
  • Bez vzdelania to v dynamickom svete e‑commerce nejde. Produktové feedy, bidding, image marketing, AI, SEO, Shoptet, regulárne výrazy, atď. –⁠ to sú všetky témy školení, ktorých ste sa aj tento rok mohli bezplatne zúčastniť. Tento rok sme sa hecli a usporiadali rekordných 109 webinárov. Celkovo si tak vylepšilo svoje skills 1044 záujemcov!
  • V MERGADE sa na akciách radi nielen účastníme ale taktiež ich radi usporadúvame. Náš piaty ročník MERGADO Festu hostil 16 spíkrov s 25 prednáškami, ale hlavne veľa z vás, ktorí na našu srdcovú konferenciu dorazili. Ako to celé dopadlo, ste si mohli prečítať vo fotoreporte. Na jeseň ste sa potom s nami pri pive mohli stretnúť v Prahe na MERGADO MeetUpe. Okrem toho sme navštívili ďalších 6 konferencií ako partneri
  • Po MERGADO Feste nás čakala akcia, ktorá sa našťastie deje len raz za niekoľko rokov. Sťahovanie. Presťahovali sme sa z brnenskej Minskej, kde sme strávili krásnych 8 rokov, na Cejl, kde obývame oveľa väčšie a novšie priestory.
  • Pokiaľ ešte nečítate náš blog, je najvyšší čas to zmeniť. Tento rok sme vám priniesli 150 užitočných článkov a návodov až v 4 jazykoch.
  • Žeby sme začali uvažovať o YouTube kariére? Na našom kanáli ste strávili úctyhodných 800 hodín sledovaním videí. Ktoré vás bavilo najviac? Záznam z prednášky Libora Toporcera o Performance Max
  • Viete, čo sú office hours? Sú to naše livestreamy na sociálnych sieťach, v ktorých vám rýchlo a stručne ukazujeme množstvo tipov a trikov z MERGADO Editora aj našich rozširujúcich aplikácií. Naživo sme vysielali od začiatku roka už 40-krát!
  • Na sociálnych sieťach vás máme viac a viac, a to nám robí neskutočnú radosť. Najviac srdiečok a lajkov od vás dostávame za instagramové reels z našich teambuildingov a predstavovaní kolegov na LinkedIn.
  • Tohtoročnú bilanciu zakončíme personálnym okienkom. MERGADO sa neustále rozrastá. O tom svedčí aj tohtoročných 10 nových tvárí, ktoré sme medzi seba privítali. Oslávili sme aj dve svadby a narodenie dvoch malých Mergadčiat.

Vianočná prevádzka MERGADO Supportu

MERGADO Editor si dovolenku na sviatky neberie, takže sa môžete spoľahnúť, že pobeží aj cez Vianoce. Pokiaľ budete chcieť zastihnúť našich kolegov na podpore, či už mailom alebo telefonicky, budú vám medzi sviatkami k dispozícii od 27. 12. do 29. 12. medzi 9. a 16. hodinou. Prejedených cukrovinkami, ale v plnej sile, nás zase zastihnete od 2. januára.

Prajeme vám pokojné sviatky a úspešný rok 2024!

Mohlo by vás zaujímať:

Veronika Kusalíková

Copywriterka a obsahová špecialistka Veronika má pod palcom anglicky hovoriaci trh. Slová o MERGADU i novinky zo sveta e‑commerce šíri a prekladá na blogu alebo sociálnych sieťach. Keď práve neťuká do klávesnice, spoznáva rôzne časti Európy, pletie si sveter alebo hľadá poklady v bazároch.