Videozáznamy z MERGADO Festu 2023 prinášajú tipy na ziskovejší online marketing

Petra Marková
27. 6. 2023
3 minúty čítania

Nahliadnite s nami pod ruky českým a slovenským odborníkom. Máme pre vás záznamy z MERGADO Festu 2023, ktoré vám pomôžu vylepšiť pracovné postupy.

Nahliadnite s nami pod ruky českým a slovenským odborníkom. Máme pre vás záznamy z MERGADO Festu 2023, ktoré vám pomôžu vylepšiť pracovné postupy. Na piatom ročníku sme sa zamerali na marketplaces, GA4, Performance Max alebo dynamický retargeting. Nestihli ste MERGADO Fest alebo si potrebujete doplniť informácie? Pustite si videozáznamy.

Čo všetko zaznelo na MERGADO Feste 2023

Simona Sumegová (Kaufland Global Marketplace): Úspešný predaj na online marketplace — odporúčania a prvá ukážka pre Kaufland.cz a Kaufland.sk

Simona z Kaufland Global Marketplace vám prezradí, čo je dôležité a na čo si treba dať pozor pri predaji na online marketplace. Zaoberá sa aj podrobnosťami a poskytuje prvé nahliadnutie do nových marketplaceov Kaufland.cz v Českej republike a Kaufland.sk na Slovensku. Ukáže vám konkrétne kroky a odporúčania, ako s Kaufland Global Marketplace môžete začať spolupracovať a predávať čo najúspešnejšie.

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Adam Kacvinský a Alex Prochyra (Managino): Produktový feed ako základ dynamického retargetingu

Prispôsobte váš produktový feed pre efektívne využitie dynamického retargetingu v rámci programmatic nákupu. Prejdeme si, ktoré kľúčové elementy je nevyhnutné pripraviť vo feede pre dynamický RTB retargeting ešte pred samotným spustením kampaní a tiež si ukážeme, ako je možné RTB retargeting feed upraviť pomocou nástroja MERGADO. RTB retargeting umožňuje efektívnejšie investovať reklamný rozpočet a zvýšiť mieru konverzie, pričom osloví konkrétne skupiny používateľov s vysokou pravdepodobnosťou dokončenia nákupu. Dozviete sa, ako z neho čerpať maximum.

Pripomeňte si atmosféru MERGADO Festu 2023 a mrknite na aftermovie alebo fotoreport z piateho ročníka akcie.

Jiří Cafourek (Mall by Allegro): Staňte sa predajcom na Allegro.cz

Integrácia spoločností Allegro a MALL Group povedie k otvoreniu nového online trhoviska Allegro.cz, ktoré bude spustené v prvej polovici roku 2023. Allegro je jednou z najväčších európskych platforiem pre elektronické obchodovanie s viac ako 20 rokmi skúseností. Obchodníkom ponúka pokročilé marketingové a vzdelávacie nástroje.
 

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Daniel Duriš (Basta digital): Google Analytics 4 pre e‑shopy

Google Analytics 4 je tu už niekoľko rokov, ale stále je to pre mnohých nezrozumiteľný systém. Zmena paradigmy a posun k eventom, ale aj (často) nepoužiteľné základné reporty, ktoré navyše vyzerá inak ako v Universal Analytics. Ako môžu e‑shopy zapracovať novú verziu analytiky do svojich systémov? Kde sledovať dôležité detaily transakcií a aké reporty využívať? Na aký účel služí Consent Mode? A aké sú možnosti riešenia výpadku v štatistikách po nasadení cookie lišty?

👉 PREZENTÁCIU NA NAHLIADNUTIE NÁJDETE TU

Libor Toporcer (Invelity): Rok s Performance Max. Tipy, triky a odborné postrehy ako na túto kampaň

Už je to vyše roka čo sa medzi najprioritnejšie kampane Google Ads dostala Performance Max. Rád sa podelím s cennými radami, skúsenosťami a postrehmi ako efektívne pracovať s nastavením kampaní, ukážem pár hackov, ale aj to ako sa na tieto kampane pozerať a ako ich optimalizovať.

👉PREZENTÁCIU NÁJDETE K NAHLIADNUTIU TU.

Milan Fiala: Europská e‑commerce v roku 2023

Na západe kraľuje faktúra, na východe stále vedie dobierka. Západná Európa je síce v rámci online marketingu naozaj pekelne drahá, ale priemerná hodnota objednávky tam môže byť dvojnásobná až trojnásobná. Hoci sa e‑commerce trh viac unifikuje, stále existujú medzi jednotlivými európskymi trhmi rozdiely, ktoré je vhodné poznať. Na prednáške prejdeme nasledujúce témy: (1) Vývoj digitálneho marketingu a e‑commerce v covide a po covide; (2) Porovnanie jednotlivých európskych krajín a ich základné odlišnosti; (3) Reklama v rôznych európskych krajinách; (4) Trendy e‑commerce v Európe (digitálny marketing, logistika, platobné metódy); (5) Tipy a triky pre úspešnú expanziu do zahraničia.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.