Pritiahnite k sebe zákazníkov priamou cestou. Pomôže vám partnerská sieť Pricemanie

Petra Marková
5. 11. 2020
2 minúty čítania
Pritiahnite k sebe zákazníkov priamou cestou. Pomôže vám partnerská sieť Pricemanie

Vylepšite viditeľnosť a dôveryhodnosť vášho e‑shopu s partnerským programom od Pricemanie. Slovenský porovnávač tovaru pripravil pre svojich klientov novú sieť Pricemania Content Network (PCN). Zistite, ako pomocou nej zvýšite záujem nakupujúcich pred blížiacimi sa Vianocami.

Vylepšite viditeľnosť a dôveryhodnosť vášho e‑shopu s partnerským programom od Pricemanie. Slovenský porovnávač tovaru pripravil pre svojich klientov novú sieť Pricemania Content Network (PCN). Zistite, ako pomocou nej zvýšite záujem nakupujúcich pred blížiacimi sa Vianocami.

Zoznámte sa s Pricemania Content Network

E‑shopárom inzerujucim na Pricemanii prináša novinka možnosť zväčšiť objem návštevnosti a obratu obchodu. Ako funguje nový program? V rámci siete obsahových partnerov zobrazuje porovnávač aktualizované widgety s ponukami a priamym preklikom do zapojeného e‑shopu. Zákazníci sa tak prostredníctvom každodenných recenzií, porovnávacích testov a noviniek dostanú priamo na partnerský e‑shop bez nutnosti medzikroku.

Čo ponúka PCN pre partnerské e‑shopy

  • Zaistenie vyššej návštevnosti a generovanie obratu z kvalitných obsahových webov (spolu návštevnosť 3 milióny+ užívateľov mesačne)
  • Rozšírenie záberu kampaní mimo Pricemaniu
  • Oslovenie nových zákazníkov a zvýšenie veľkosti publika
  • Budovanie značky cez špecializované weby z vášho segmentu

V predvianočnom období nezabúdajte na bezchybný chod e‑shopu. Nenechajte nič na náhodu a skontrolujte stav vášho feedu s našim bezplatným auditom. Ak predsa len objavíte slabé miesta, v Mergade ich jednoducho a sami opravíte.

Ako sa zapojiť do partnerskej siete Pricemanie

Ponuky aktívnych platiacich zákazníkov Pricemanie sa zobrazia v sieti PCN automaticky. O zobrazení v defaultnom radení vo widgete následne rozhoduje nastavená CPC. Na obsahovú sieť sa vzťahuje aj rovnaké nastavenie ceny preklikov, aké platí pre Pricemaniu.

Inzerenti na Pricemánii nájdu počas novembra v administračnom rozhraní možnosť biddingu pre jednotlivé portály. Widgety sa budú zobrazovať na stránkach ako Zive.sk, Mojandroid, Techbox, Androidportal, Nextech a Fony.sk.

V administrácii pribudne zároveň odkaz “Automaticky doplniť utm parametre do odkazov z PCN” pre efektívne meranie výsledkov v Google Analytics. Pricemania odporúča sledovať aj asistované konverzie, pretože obsahové weby sa môžu nachádzať v skorších krokoch nákupného procesu.

Partnerská sieť Pricemanie prináša ďalší priestor, ako podporiť značku ešte pred Vianocami. Nezabúdajte na kvalitu inzercie a starostlivosť o produktový feed. Spravujte ho s Mergadomprvých 30 dní máte jeho používanie zadarmo.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.