Analytický a cenový nástroj v jednom. Zoznámte sa s aplikáciou Pricing Fox 

Petra Marková
26. 11. 2020
1 minúta čítania

Výhodná cena je pre zákazníka jedným z najpresvedčivejších argumentov k nákupu. Ako zabezpečiť, aby bola cenotvorba stále priaznivá pre e‑shop i nakupujúceho? Vyskúšajte aplikáciu Pricing Fox, ktorá postráži cenu automaticky a presne podľa vašich požiadaviek. Viac sa dozviete v najnovšom dieli AppDate.

Výhodná cena je pre zákazníka jedným z najpresvedčivejších argumentov k nákupu. Ako zabezpečiť, aby bola cenotvorba stále priaznivá pre e‑shop i nakupujúceho? Vyskúšajte aplikáciu Pricing Fox, ktorá postráži cenu automaticky a presne podľa vašich požiadaviek. O tom, ako ju využiť na maximum sme sa porozprávali v najnovšom dieli AppDate so špecialistkou na pricing, Dominikou Postavovou.

Vo videu sa dozviete:

00:23 Aká je Dominikina pozícia v Pricing Foxe?
01:13 V čom spočíva aplikácia Pricing Fox?
02:15 Čo potrebuje užívateľ, aby mohol využívať aplikáciu?
03:09 Kde sa dozvedia užívatelia o novinkách Pricing Foxu?
04:21 Aký je postup pri používaní aplikácie?
05:43 S akým druhom tovaru môže e‑shop využívať Pricing Fox?
07:01 Aké kritériá používa aplikácia pri preceňovaní?
08:09 Aké novinky chystá Pricing Fox?
09:14 Aká je skúšobná doba aplikácie?

Staňte sa odborníkmi na cenotvorbu a zúčastnite sa školenia pod vedením Pricing Foxu. Posledný tohtoročný termín je už 8. decembra, tak neváhajte a prihláste sa ešte dnes.

Mohlo by vás zaujímať?

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.