2021 v Mergade. Zrekapitulujte s nami nabitý rok

Petra Marková
16. 12. 2021
2 minúty čítania
2021 v Mergade. Zrekapitulujte s nami nabitý rok

Blíži sa koniec sezóny a my vám opäť prinášame malé ohliadnutie za uplynulým rokom. Podarilo sa nám toho naozaj veľa. Mergado je bohatšie o nové funkcie, hovorí maďarsky a pozrelo sa aj na pár medzinárodných veľtrhov. Čo sú pre nás hlavné udalosti tohto roku?

Blíži sa koniec sezóny a my vám opäť prinášame malé ohliadnutie za uplynulým rokom. Podarilo sa nám toho naozaj veľa. Mergado je bohatšie o nové funkcie, hovorí maďarsky a pozrelo sa aj na pár medzinárodných veľtrhov. Čo sú pre nás hlavné udalosti tohto roku?

2021 bol rokom nových funkcií, expanzie a vzdelávania komunity

V Mergade nebola tento rok núdza o zdolané míľniky a zaujímavé novinky. Poďte sa s nami pozrieť na tie najväčšie z nich:

  • Naši vývojári sa v roku 2021 činili. Vydali 23 releasov a nástroj vylepšili o významné funkcie ako Oneliner, nové informačné prúžky, výbery, tabuľkové zobrazenie alebo množstvo pridaných formátov.

  • Úspešne sme spustili Mergado v maďarčine a počas roka pripravili aj 5 webinárov pre maďarských užívateľov.

  • Stali sme sa súčasťou E‑commerce Hungary, E‑commerce Hrvatska a partnerom platformy Kaufland.de.

  • Našim čitateľom sme sa prihovorili prostredníctvom 325 článkov v 11 jazykoch. Pre fanúšikov interaktívneho obsahu sme natočili 26 videí pre Mergado TV25 podcastov pre Mergado To Go.

  • Tento rok prial o čosi viac offline akciám. Na jeseň sme vyrazili do poľskej Varšavy na veľtrh Expo 21 — Targi e‑handlu, do chorvátskeho Záhrebu na konferenciu Cro Commerce a neobišli sme ani lokálnu záležitosť, ShopCamp v Prahe. Zorganizovali sme tiež vlastný MeetUp V Brne.

  • Nezaháľali sme sme ani na supporte. Počas roka 2021 vyriešila naša podpora k spokojnosti užívateľov cez 7500 dotazov.

  • Do Mergado Store sme postupne pridali aj ďalšie užitočné aplikácie, ktoré oceňujú e‑shopári i SEO špecialisti. Medzi novými appkami nájdete Translating Parrot, Scraping Camel, Kvinono, Ordelogy Mini, PPC Wolf a čerstvá Ordelogy KeyWords.

  • Darilo sa aj Mergado Packu – modul WooCommerce si stiahlo cez 2000 užívateľov.

  • Základmi Mergada, aplikácií a porovnávačov sme preškolili 860 účastníkov našich workshopov.

  • K novému roku 2022 sme si nadelili aj nový systém certifikácií. Mrknite, ako fungujú kategórie Zlatý/​Strieborný a Bronzový partner.

Začína sviatočný režim

A to nielen u vás doma. Aj náš tím si dopraje chvíľu vianočného oddychu. Ale nebojte sa, nástroj Mergado pobeží na plné obrátky. K dispozícií vám bude aj support, a to počas pracovných dní od 21. — 23. decembra a od 27. – 31. decembra v čase od 9:00 do 16:00 hod. A naplno sa vidíme opäť od 3. januára.

Vianočné upratovanie v Mergade

Ku koncu roka vám posielame ešte malý tip – naša supporťáčka Barča pripravila užitočný zoznam bodov, ako si vyčistiť nepotrebné dáta a sprehľadniť prácu s našim nástrojom.

 

Mergado vám praje pokojné sviatky a úspešný rok 2022.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.