V novom diely Mergadovych tipov sa pozrieme na to, ako do Mergada napojiť dáta. Spolu s Luďkom prejdeme krok po kroku vytvorením prvého exportu. Vysvetlíme si, na čo slúži vstupný a výstupný feed. A ako funguje pregenerovanie, či pozastavenie pregenerovania feedu? Aj to sa dozviete z nášho videa! 

V novom diely Mergadovych tipov sa pozrieme na to, ako do Mergada napojiť dáta. Spolu s Luďkom prejdeme krok po kroku vytvorením prvého exportu. Vysvetlíme si, na čo slúži vstupný a výstupný feed a poradíme vám, na čo určite netreba zabudnúť, ako napríklad povolenie určitých IP adries. A ako funguje pregenerovanie, či pozastavenie pregenerovania feedu? Aj to sa dozviete z nášho videa! 

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.