CREATIVE summit prináša trendy slovenského ecommerce

Rozmýšľate, kde načerpať inšpiráciu pre prácu s vaším e‑shopom? Už 18. mája sa bude v Bratislave v hoteli Saffron konať CREATIVE summit zameraný na trendy v ecommerce.

Rozmýšľate, kde načerpať inšpiráciu pre prácu s vaším e‑shopom? Už 18. mája sa bude v Bratislave v hoteli Saffron konať CREATIVE summit zameraný na trendy v ecommerce.

Cieľom CREATIVE summitu je zlepšovať slovenské ecommerce prostredie a vytvoriť priestor pre budovanie vzťahov medzi majiteľmi e‑shopov a odborníkmi z ecommerce oblasti. Konferencia je určená majiteľom a manažérom e‑shopov.

Tešiť sa môžete na 8 odborníkov, ktorí povedú unikátne prednášky, či predstavia prípadové štúdie z praxe. Počas celého dňa môžete absolvovať one-to-one konzultácie s odborníkmi z praxe. Svoje know-how vám predstavia napríklad SEO expert Pavel Unger, content marketér Martin Brablec, UX konzultant Jan Kvasnička, online marketing špecialista Peter Štrbo, Martin Svoboda priamo z Google a mnoho ďalších.

Ak máte radi panelové diskusie, určite si prídete na svoje. Na CREATIVE summite budú diskutovať napríklad Martinus.sk, Feedo.cz, či GymBeam.sk. Diskusie budú na témy Chyby v podnikaní a Ako sa oprieť o značku v ťažkých časoch. Tipy ako zlepšiť svoj biznis sa zídu, však? Celý program nájdete tu.

Po konferencii sa môžete tešiť na afterparty, kde bude priestor na ďalší networking. Vstupenky na akciu zakúpite tu.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.