Mergado + Bidding MeetUp mieri do Prahy

Chcete sa dozvedieť, aké novinky pripravujeme Mergado, čo všetko sa za poslednú dobu naučila appka Bidding Fox alebo vás zaujíma využitie RTB nástrojov v optimalizácii inzercie? Chcete si vymeniť skúsenosti z ďalšími profíkmi z branže e‑commerce? To všetko chystá Mergado + Bidding MeetUp, ktorý sa koná 25. apríla v Prahe.

Chcete sa dozvedieť, aké novinky pripravuje Mergado, čo všetko sa za poslednú dobu naučila appka Bidding Fox alebo vás zaujíma využitie RTB nástrojov v optimalizácii inzercie? Chcete si vymeniť skúsenosti z ďalšími profíkmi z branže e‑commerce? To všetko chystá Mergado + Bidding MeetUp, ktorý sa koná 25. apríla v Prahe.

Od monitorov do spoločnosti

Po rokoch účastníckych i organizátorských skúseností vieme, ako je dôležité spojiť si online komunikáciu s konkrétnou tvárov. Poznať zaujímavých ludí z branže, ich prácu a skúsenosti. Preto sú akcie, ktoré organizujeme, zamerané na rozširovanie znalostí e‑shopárov i na spoločenské stretávanie s užívateľmi Mergada a jeho aplikácií. A keďže nám kolegovia a klienti často píšu, či okrem Brna nemôžeme zorganizovať aj Mergado akciu v Prahe, rozhodli sme sa pre vás jedno také podvečerné posedenie zorganizovať.

Tri prednášky v Holešoviciach

Kedy: 25. 4.

Kde: CrossClub, Plynární 1096/23, Praha

Cena: Zdarma (UPOZORŇUJEME: V CrossClube nie je možné platiť kartou – ak si budete chcieť na tunajšom bare kúpiť občerstvenie, nezabudnite sa vybaviť hotovosťou.)

Vyplňte prihlášku: https://forms.gle/2ZHGqESW25Ec3Yba8

FB událosť

Program

Pripravili sme pre vás tri dvadsaťminutové prednášky, kde po skončení každej z nich bude následovať diskusia.

Michal Trousil: RTB nástroje – využitie a optimalizácia (Criteo, RTB house)

Jirka Guňka: Biddingom to len začína (Bidding Fox)

Pavel Rusínský: Nová stránka Produkty v Mergade a čo chystáme ďalej (Mergado)

Dorazte na Mergado + Bidding MeetUp. Podelíme sa navzájom o nápady a skúsenosti z nastavovania inzercie na porovnávačoch tovaru. Je pre vás Praha ďaleko? Zúčastnite sa niektorého z našich odborných školení – dozviete sa na nich informácie, ktoré tak ucelene nikde inde nezískate.

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.