Ozveny Reshoperu 19: Rozhovor s Milanom Šmídom, Zboží.cz

Lukáš Horák
12. 2. 2019
1 minúta čítania
Ozveny Reshoperu 19: Rozhovor s Milanom Šmídom, Zboží.cz

Manažér Zboží.czSeznam.cz Services Milan Šmíd je odborník na českú ecommerce, s ktorým radi rozbíme rozhovory, kedykoľvek sa stretneme. Na Reshoperi sme sa rozprávali o tom, ako Zboží.cz hodnotí minulý rok a čo plánuje na rok 2019.

Manažér Zboží.czSeznam.cz Services Milan Šmíd je odborník na českú ecommerce, s ktorým radi rozbíme rozhovory, kedykoľvek sa stretneme. Na Reshoperi sme sa rozprávali o tom, čo všetko sa pre neho zmenilo s rozšírením jeho agendy a akým pracovným výzvam musel v nedávnej dobe čeliť. Samozrejme nás tiež zaujímalo, ako Zboží.cz hodnotí minulý rok a čo plánuje na rok 2019.

Pustite si nabitý rozhovor. Okrem iného sa tiež dozviete, na čo by sa podľa Milanových odporúčaní mali tento rok e‑shopy sústrediť.

Audiozáznam videa si pustite na našom podcaste MergadoToGo:

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.