Keď sme na jeseň začali pracovať na prvej edícii Copy na stojáka, prirodzene sme trochu predpokladali, že si táto udalosť nájde svojich záujemcov. Ale to, ako rýchlo sa naplnila kapacita, i samotný úspech stretnutia, naše predstavy ľahko predčilo. Copy na stojáka sa čoskoro dočká pokračovania a to už 1. marca v Nekavárna.

Keď sme na jeseň začali pracovať na prvej edícii Copy na stojáka, prirodzene sme trochu predpokladali, že si táto udalosť nájde svojich záujemcov. Ale to, ako rýchlo sa nám naplnila kapacita, i samotný úspech stretnutia, naše predstavy ľahko predčilo. Preto máme pre vás radostnú správu. Naše Copy na stojáka sa čoskoro dočká pokračovania a to už 1. marca v Nekavárna.

Ako nezabiť vlastný článok? Naučte sa písať dobré titulky

Miesto dvoch blokov bude druhé Copy na stojáka obsahovať blok jeden. Doba trvania akcie sa nám tým o niečo skráti a budeme sa tak môcť našej téme venovať do hĺbky. Druhé stretnutie povedie povedie copywriterka digitálnej agentúry Besteto, Nikola Jakubová. A začne pekne od základov.

Bude sa venovať písaniu kvalitných titulkov. Od teoretických otázok, prečo je titulok tak dôležitý, akými mýtmi je opradený a aké sa v ňom robia najčastejšie chyby, až po praktické ukážky toho, ako by mal podľa múdrych hláv (a ich skúseností) správny titulok vyzerať.

Aj tentokrát bude po skončení prednášky priestor na diskusiu. Pokiaľ sa chcete stretnúť s ľuďmi z branže v neformálnom prostredí a trochu sa porozprávať, určite sa potom na chvíľu zdržte.

Prednášajúca

Nikola Jakubová, copywriter Besteto

Nikola pracuje ako copywriterka v marketingovej agentúre Besteto. Pod palcom má blog, všetky sociálne siete a organizáciu eventov. V minulosti písala nie len do vlastného šuflíka, ale tiež pre brnenské JIC, Srovnáme, alebo Student Hub. Kým prišla na to, že by sa chcela marketingu venovať naplno, vyskúšala si novinarinu v Brnenskom denníku Rovnost a prácu na HR oddelení vo firme Y Soft. Okrem copywritingu ju baví cestovanie, spievanie v zbore ČAS a objavovanie krás WordPressu, na ktorom zakláda svoj nový blog copykrmitko.cz

Na udalosť sa môžete prihlásiť tu: 

Načítání…

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.