Máme za sebou ďalšie vylepšenie Mergada a preto sa s ním chceme podeliť. A okrem vylepšení máme aj pár horúcich noviniek, ktoré by vám nemali uniknúť. Aké to sú?

Máme za sebou ďalšie vylepšenie Mergada a preto sa s ním chceme podeliť. A okrem vylepšení máme aj pár horúcich noviniek, ktoré by vám nemali uniknúť. Aké to sú?

Novinky v app.mergado

Chceme, aby práca v Mergade bola pre vás čo najpohodlnejšia a preto sme pridali číslovanie riadkov v hromadných pravidlách. Tie by tak pre vás mali byť teraz prehľadnejšie.

Ak inzerujete na Zboží.cz, určite sa vám zídu noví dopravcovia v elemente DELIVERY. Po novom tam nájdete aj DSV, GLS a HDS.

Menšou, ale zásadnou novinkou je samostatná stránka pre pregenerovanie exportu. Takže pod stránkou Nastavenie túto možnosť už nenájdete.

Vypnutie Data Owl

Nedávno sme vám predstavili novú aplikáciu Bidding Fox Elements. Tá má postupne nahradiť aplikáciu Data Owl, ktorá svoje fungovanie skončí 29.6. 2018. Ak máte Data Owl predplatený na dlhšie obdobie, prevedieme vám túto úhradu na Bidding Fox Elements, ak si ju namiesto Data Owl aktivujete.

Ak si BF Elements aktivujete, upravte si prosím všetky výbery a pravidlá, ktoré používajú elementy Data Owlu na elementy z BF Elements. Predídete tak komplikáciám u inzercie na cenových porovnávačoch po vypnutí Data Owlu.

Novinky z Bidding Fox

V aplikácii Bidding Fox je toho veľa nového. Napríklad môžete znižovať CPC kedykoľvek, keď potrebujete. Alebo môžete zapnúť a vypnúť stratégiu na konkrétny deň, hodinu i minútu. Pribudlo tiež niekoľko možností nastavenia párovania z Google Analytics. Viac noviniek si prečítate v tomto článku.

TV a MergadoFest

Mergado má svoju telku! Na našom webe objavíte záložku Mergado TV. Chceme, aby ste mali všetky videá prehľadne na jednom mieste. Nájdete tu Mergado Tipy, Ecommerce Tipy, rozhovory s osobnosťami z ecommerce sveta, prednášky, či návody.

A na záver dôležitá informácia. Rezervujte si termín 20.9.2018! Bude sa konať MergadoFest #2. Jeho hlavnou témou bude expanzia do zahraničia. V pláne máme 3 hlavné prednášky a 12 workshopov, ktoré sa budú konať počas celého dňa a vy si budete môcť vybrať, na čo sa pôjdete pozrieť. Už čoskoro sa môžete tešiť na bližšie informácie. Zatiaľ si môžete prečítať, ako vyzeral minuloročný MergadoFest.

Potrebujete s niečím poradiť, alebo sa chcete podeliť so svojou skúsenosťou s Mergadom? Napíšte nám na fórum, alebo na našu podporu.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.