Prinášame vám pravidelnú dávku noviniek z Mergada. Aké funkcie pribudli, čo sa opravilo a čo vám uľahčí prácu pri optimalizácii inzercie? Poďme sa na to spolu pozrieť.

Prinášame vám pravidelnú dávku noviniek z Mergada. Aké funkcie pribudli, čo sa opravilo a čo vám uľahčí prácu pri optimalizácii inzercie? Poďme sa na to spolu pozrieť.

Nové obchodné podmienky

Kým sa vrhneme na novinky priamo v Mergade, chceli by sme vás upozorniť na nové obchodné podmienky, ktoré vstúpili do platnosti 22. 5. 2018. Ich znenie si môžete pozrieť tu.

Klávesové skratky

Aby sa vám lepšie ovládalo Mergado a zrýchlila sa práca v ňom, do aplikácie pribudli klávesové skratky:

  • Pre Chrome funguje ALT + písmeno
  • Pre Firefox funguje CTRL + ALT + písmeno

Ich plný prehľad nájdete v článku o klávesových skratkách.

Drobné novinky

Vývojári optimalizovali zdrojový kód JavaScriptu a Mergado dostalo našepkávač pre slovenský Shopalike. V exportoch pre Zboží.cz po novom využijete pravidlo Nastaviť cenu dopravy. Okrem toho sme tiež zohľadnili zmeny v DELIVERY a EXTRA_MESSAGE. Viac o tom, ako uvádzať cenu dopravy na Zboží.cz, si prečítate v našom článku.

Bidding Fox Elements s novými elementmi

Pred nejakou dobou sme vás informovali o tom, že vznikla nová aplikácia Bidding Fox Elements. Postupne by mala nahradiť Data Owl. Tak neváhajte a prejdite na BF Elements čím skôr. Prečo sa to oplatí, sa dočítate tu.

NEkonferencia je za dverami

6. 6. 2018 sa bude v Brne konať NEkonferencia. A náš konzultant Pavel tam bude mať prednášku. Prídete? Viac informácii o akcii si prečítate na stránkach agentúry Besteto, ktorá Nekonferenciu organizuje.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.