Síce sa už rok 2018 pomaly, ale isto rozbehol, no my sme sa ešte chceli na chvíľu zastaviť a zhodnotiť, aký bol pre Mergado rok 2017. Pozrite si našu infografiku. Pár dôležitých bodov sme do nej vybrali.

Síce sa už rok 2018 pomaly, ale isto rozbehol, no my sme sa ešte chceli na chvíľu zastaviť a zhodnotiť, aký bol pre Mergado rok 2017.

Mergado v roku 2017 zažívalo veľký boom. Nie len po technickej, ale aj osobnej stránke. Na jeho konci ste mohli nájsť v Mergade cez 200 podporovaných formátov. S tým sa už dá pracovať, čo poviete? Zároveň pribudli nové posily k vývojárom, i do copy tímu. V Mergade máme 3 Marketing Packy: pre Prestashop, MagentoWooCommerce. Vytvorili sme 69 videí. Zopárkrát sme sa sťahovali. 

Máme za sebou i úspešný MergadofestCopy na stojáka. Vytvorili sme niekoľko našepkávačov kategórií, napríklad pre Facebook, či Glami. A XY nových funkcií. Náš web získal novú tvár a Mergado sa naučilo po anglicky. Dialo sa u nás toho naozaj veľa a tešíme sa na to, čo prinesie rok 2018.

Natália Saganová

V Mergade začínala Natálka ako copywriterka a preto môžete naraziť na jej staršie články. Teraz ju najčastejšie uvidíte pred hľadáčikom kamery a pod jej rukami vzniká aj každoročný MergadoFest. Šéfka nášho tímu nepohrdne dobrým jedlom a cestovaním, najlepšie dohromady. Je milovníčka jógy, dobrej knihy a tancovania.