Koľko recenzií môžete naraz zbierať s Mergado Packom?

Petra Marková
24. 8. 2021
3 minúty čítania
Koľko recenzií môžete naraz zbierať s Mergado Packom?

Produktové recenzie sú jedným z kľúčových kritérií pri nákupnom rozhodovaní. S Mergado Packom pre PrestaShopWooCommerce ich zbierate hneď pre 5 známych porovnávačov tovaru a marketingových služieb akými sú GLAMI TOP či Heureka Overené zákazníkmi. Poďme si ukázať, ako vyzerá zbieranie hodnotení na všetkých platformách.

Produktové recenzie sú jedným z kľúčových kritérií pri nákupnom rozhodovaní. S Mergado Packom pre PrestaShopWooCommerce ich zbierate hneď pre 5 známych porovnávačov tovaru a marketingových služieb akými sú GLAMI TOP či Heureka Overené zákazníkmi.

Poďme si ukázať, ako vyzerá zbieranie hodnotení na všetkých platformách.

Mergado TEST e‑shop

1.Ako na Google Customer Reviews

Recenzie Google sa zobrazujú pri vašom firemnom profile naprieč väčšinou jeho služieb. Ako začať s firemným profilom na Google sa dočítate priamo na jeho webe. O Google recenziách sme vám už priniesli kompletný prehľad aj na našom blogu.

Zároveň si môžete na svojom e‑shope zobraziť plávajúci odznak, ktorý umiestnite do pravého alebo ľavého rohu stránok. Prípadne si viete odznak pripnúť kamkoľvek na stránky, ako napríklad Trust Factor k tlačidlu s potvrdením objednávky.

Zobrazenie recenzií od Google.

2.Odlíšte sa od konkurencie s GLAMI TOP

Výsledky hodnotenia od zákazníkov si síce nezobrazíte na vašom e‑shope tak, ako u Zákazníckych recenzií Google, ale vaše produkty na porovnávači GLAMI môžu získať unikátny odznak G TOP alebo G Overené.
Zaujíma vás, ako hodnotiť produkty v rámci GLAMI TOP? Zhrnuli sme to pre vás v našom článku na blogu.

3.Heureka Overené zákazníkmi

Služba od Heureky nezobrazí výzvu na hodnotenie pomocou pop-up okna, ale ako checkbox pred odoslaním objednávky. Súhlas je formou opt-out, čiže zákazník musí najskôr potvrdiť, že nesúhlasí so zaslaním dotazníka.

Text súhlasu zobrazeného v poslednom kroku objednávky si samozrejme môžete upraviť pre všetky aktívne jazyky vo vašom e‑shope.

Služba Overené zákazníkmi je na trhu už dlhšie a súhrnné informácie nájdete na stránke https://www.overenozakazniky.cz/  

Otestujte nový dizajn Mergado Packu a dajte nám vedieť, ako sa vám s ním pracuje. Aktuálnu verziu pluginu pre WordPress s WooCommerce si stiahnete jednoducho na tomto odkaze v sekcii Rozšírené možnosti a Vývojová verzia.

4.Recenzie na Zboží.cz

Ďalší zo známych porovnávačov, Zboží.cz, umožňuje zákazníkom hodnotiť celkový obchod i samotné produkty. Výzva na hodnotenie sa rovnako ako u predchádzajúcej služby zobrazí ako checkbox na konci nákupného procesu a text súhlasu si dokážete ľubovoľne upraviť.

Formulár hodnotenia produktu môže vyzerať napríklad takto:

Recenzia sa podobne ako u Google zobrazí pri vášom firemnom profile naprieč službami Seznam.

Zboží.cz zároveň odporúča umiestniť na e‑shop aj výzvu na hodnotenie obchodu v podobe ikonky. Na výber máte z 3 rôzne typy, ktoré vám pomôžu zbierať viac recenzií a podporiť dôveru vášho obchodu.

Ikonky od Zboží.cz.

5. Vyskúšajte maďarské Árukereső Megbízható Bolt

Túto služby využijú predovšetkým e‑shopy pôsobiace na našom susednom trhu v Maďarsku. Aj tu môžete podobne ako na Heureke zbierať zákaznícke recenzie a zobraziť plávajúce odznaky na svojich stránkach. Ako si nastaviť túto službu? Navedie vás náš podrobný článok.

Získať môžete jedno z týchto dvoch ocenení:

  • Pre odznak so zelenými linkami musíte mať aspoň 10 recenzií počas posledných 60 dní s priemerným hodnotením minimálne 4.2.
  • Pre druhý vyšší odznak so zeleným pozadím musíte získať aspoň 60 recenzií za posledných 60 dní s priemerným hodnotením 4.6.
 
 
Árukereső odznaky.

Informácie o tomto programe nájdete priamo na webe Árukereső, ale upozorňujeme, že k dispozícii sú iba v maďarčine.

Aktivácia všetkých spomínaných služieb je veľmi jednoduchá – väčšinou stačí vyplniť vaše ID z danej platformy a aktivovať funkciu. S Mergadom Packom si uľahčíte nielen aktiváciu odznakov, ale prepojíte váš e‑shop aj s ďalšími reklamnými platformami. Vyskúšajte náš bezplatný nástroj a ušetríte čas i peniaze.

Mohlo by vás zaujímať:

Petra Marková

Slovenský trh a ľubozvučnú slovenčinu má v MERGADE na starosti content špecialistka Petra. Textuje, bloguje, prekladá a s vášňou tvorí obsah na sociálne siete. A keď práve nehľadá tie správne slová, venuje svoj čas bytovej džungli, pečeniu, kaviarňam alebo cestovaniu.