Rozšírte rady svojich zákazníkov počas jesenných zľavových akciách

Druhá polovica jesene prináša predajcom najväčšie zisky za celý rok. Do tohto obdobia sa v SR sústredí aj niekoľko zľavových akcií, ktoré k väčším ziskom pomáhajú. Zúčastnite sa ich aj s vašimi, či klientskými e‑shopmi, je najvyšší čas sa pripraviť.

Druhá polovica jesene prináša predajcom najväčšie zisky za celý rok. Do tohto obdobia sa v SR sústredí aj niekoľko zľavových akcií, ktoré k väčším ziskom pomáhajú. Zúčastnite sa ich aj s vašimi, či klientskými e‑shopmi, je najvyšší čas sa pripraviť.

GLAMIDAYS

3. pokračovanie GLAMIDAYS prebehne 26. — 29.10. Táto akcia cieli na zákazníkov lačných po nových kúskoch do šatníku pomocou ponuky zľaovových kódov. Ako sa zúčastniť a ako umiestniť kód do tejto akcie, sme písali tu. Umožnite zákazníkom poznať, že sa GLAMIDAYS účastníte na prvý pohľad — zjednoťte vzhľad vašich reklamných bannerov pomocou GLAMIDAYS styleguide. Ak s e‑shopom inzerujete aj na zahraničných mutáciách GLAMI, môžete sa jeho zľavovej akcie zúčastniť tiež v Česku, Maďarsku, Rumunsku a po novom aj v Grécku.

Mergado tip

Uistite sa, že zadané zľavové kódyfunkčné aj na vašom obchode a zákazníci ich budú môcť bez ťažkostí použiť. Je tiež potrebné mať na GLAMI nastavené logo vášho e‑shopu — skontrolujte, že sa v záložke Logo a úvodná fotka obchodu naozaj nachádza a že má potrebné parametre.

Dni dopravy zdarma Heureky

Každoročná predvianočná akcia Heureky, v ktorej období predajcovia ponúkajú dopravu zdarma, sa tento rok uskutoční 13. — 15.11. V tomto období budú ponuky zapojených e‑shopov v katalógu Heureky označené ikonkou DDZ. Ich základnými podmienkami, podobne ako u ich letnej verzii, je držanie certifikátu Overené zákazníkmi a poskytovanie aspoň jedného spôsobu dopravy zdarma.

Mergado tip

Pre skvalitnenie inzercie na Heureke a zvýšenie možností, že sa váš tovar bude pri DDZ zobrazovať tak, ako potrebujete, ponúka Mergado množstvo užitočných aplikácií, napríklad Bidding Fox Elements nebo Pairing Bear, které najdete v našem Mergado Store.

Black Friday

Podľa webu Black Friday Global 94 % Slovákov vie, čo Black Friday znamená. Minulý rok nakupovalo počas tejto akcie 35,32 % lovcov zliav. Zapojiť sa s e‑shopom do slovenkého Black Friday sa teda určite oplatí. Táto akcia pripadá na posledný novembrový piatok, tento rok prebehne 30.11. Chcete vedieť, ako sa na Black Friday pripraviť pomocou Mergada? Pre vašu “čiernopiatočnú akciu” me vydali článok s niekoľko fíglami na to, ako ju dostať do kondície.

Mergado tip

Aplikácia Feed Image Editor je nástroj pre úpravu produktových obrázkov pre cenové vyhľadávače. Pre Black Friday vám vaše produkty pomôže zviditeľniť prostredníctvom špeciálnych, predchystaných štítkov.

Využite príležitosť a vymazlite svoju inzerciu pre predvianočné zľavové akcie. Získate tým možnosť prilákať nových zákazníkov a výšiť obrat e‑shopu. Ak inzerujete pomocou Mergada a máte nejasnosti ohľadom nastavenia Mergada pre GLAMIDAYS, Dni dopravy zdarma, či Black Friday, neváhajte kontaktovať našu podporu.

Lukáš Horák

Lukáš sa v Mergade stará o väčšinu komunikácie v češtine. Prostredníctvom blogu, e‑mailu a sociálnych sietí pravidelne zásobuje čitateľa aktualitami z e‑commerce, novinkami a tipmi z Mergada. Pokiaľ práve nie je copywriter, užíva si príjemné veci ako badminton, výlety medzi utajené skvosty osemdesiatkovej hudby a plody mora podávané s červeným vínom.